Klubnyheder

Gentofte Stars NYT

24. december 2018, 07.57


Glædelig jul og godt nytår

Tiden for lige at stoppe op - trække vejret og lade julefreden sænke sig, nærmer sig. Det er også tiden hvor vi ser tilbage på første halvdel af en meget travl sæson i Gentofte Stars. Hermed en status samt ikke mindst en nytårshilsen fra bestyrelsen.

Rekruttering

Klubbens fremtid afhænger af at få så stor tilgang som muligt på vores U7 og U9 hold (årgang 2010 og yngre). En af klubbens målsætning er, at vi skal være den mest attraktive danske klub at spille ishockey i. Det vil vi blandt andet gøre ved at:

  • rekruttere nye ishockeyspillere på U7/U9
  • sikre rammer til bedst mulig fastholdelse
  • skabe et godt klubmiljø 
  • udvikle de bedste trænere i Danmark
  • udvikle en solid foreningsledelse
  • udvikle vores faciliteter 
  • sikre en sund økonomi i klubben

Målet er at fastholde flest mulige i sporten længst muligt, og være en af Danmarks største ishockeyklubber, hvor alle hold der spiller om titlen, skal deltage ved DM. 

 

Hermed kan vi bidrage til den generelle medlemsvækst vi oplever i ishockeysporten, og være med til at flytte ishockey fra at være en niche sport, til at være mere udbredt og almindelig kendt. En større bredde skaber samtidig en større talentmasse.   

I året der snart er gået, er vi vokset fra 300 til 330 medlemmer, og det skyldes især en stærk fokuseret rekrutteringsindsats i første halvdel af 2018. Samme væksts har vi desværre ikke oplevet her på det seneste,  så lige nu kunne vi godt bruge flere spillere – især årgang 2010 – 2012.  Vores interne undersøgelse sidste år viste, at langt de fleste børn starter til ishockey, fordi de kender venner eller familie som spiller. Så tag fat i venner og familie og inviterer dem til at komme og prøve ishockey. Det kan de hver lørdag fra kl. 11.00 -12.00 og kom gerne senest kl. 10.30, så vi kan hjælpe med udlån af udstyr og skøjter. KOM FRISK – DER ER PLADS TIL FLERE

Sportslig Status

De seneste mange års fokuserede indsats på at tiltrække og udvikle Danmarks bedste træner-teams, ser ud til at bære frugt. Et godt miks af nye og gamle træner-kræfter er ved at få indkørt nye rutiner, og det ses tydeligt på de mange gode resultater i klubben. ALLE hold som spiller om mesterskaber – 1.div, U20, U17, U15 og U13 ligger i top tre på Sjælland – det er ganske imponerende.

Også de yngre hold U11, U9 og U7 klarer sig ligeledes super flot, så fremtiden ser lys ud. Det bliver spændende at følge holdene til Sjællandsmesterskaberne og forhåbentlig til DM.

I denne sæson har vi tre hold, U12, U14 og U16, som deltager i Skåneturneringer og de klarer sig rigtig godt. U12 og U14 deltager på højeste niveau for deres årgang og U16 deltager i næste niveau og alle 3 hold ligger nummer 1. Deltagelse i Skåneturneringer, på tværs af vores holde, har givet flere af klubbens spillere mulighed for at blive udfordret på højt niveau.

Landsholdspillere

Endnu engang kan vi være stolte og glæde os over at medlemmer fra Gentofte Stars er repræsenteret på ungdomslandsholdene. Vi siger tillykke og ’godt gået’ til: U16 – Johan Wimberley Thomsen, U17 - Christian Wibroe, Peter Lauritzen og Andreas Golbert, og tillykke til Cassandra Repstock-Romme og Nanna Stricker som er udtaget til kvindelandsholdet.

Stor succes men brug for en bredere funderet organisation

Isdisco og skøjteudlejning er en væsentlig indtægtskilde for Gentofte Stars, så derfor sætter vi stor pris på jeres hjælp med dette. Isdisco i Gentofte har i år sprængt alle rammer, og vi har flere gange måtte melde udsolgt. Så TAK til alle som giver en hånd med, at vi kan give dette alkohol frie tilbud til Gentofte og omegns unge. Nogen kalder det for ”Storkøbenhavns største halbal”.  Ligeledes en kæmpe tak for de mange skøjtedbods- og 1 divisions vagter I tager. Alle vagterne er med til at give Gentofte Stars økonomisk styrke til at blive Danmarks mest attraktive ishockeyklub.

Men hvordan fastholder vi så klubbens succes og udvikling? Af Gentofte Stars strategi 2018-2021 fremgår det, at vi ”skal udvikle en solid foreningsledelse” ved at have en ”bæredygtig organisation som er bredt funderet”. Vi er fem bestyrelsesmedlemmer: Lars Hummelmose (U13), Søren Øverup (U15), Camilla Foss (U11 og U15), Rikke Skjøth (U15) og Thomas Juel Thomsen (U17), og for at fastholde og udvikle aktivitetsniveauet er der brug for flere hænder til diverse opgaver – stort som småt.

Camilla har efter mange års god og tro tjeneste ønsket at videregive stafetten med klubbens økonomi. Så har du lyst til at byde ind her, hører vi meget gerne fra dig.

Af øvrige opgaver, som klubben godt kunne bruge hjælp til, kan nævnes:  Holdsport Superbruger, en som kan sikre og vedligeholde klubopdateringer - planlægning og afvikling af Gentofte Stars Camps - hjælp til afvikling af Aktiv Vinter mandag og tirsdag i uge 7 - hjælp til afvikling af Gentofte Stars Camp onsdag, torsdag og fredag i uge 7 - Back-up til kiosk- og automatvedligehold - hjælper til Gentofte Stars klubaktiviteter: årsafslutning, oprydningsdag mv. - Ansvarsvagter til isdisco.

Alle disse opgaver vil naturligvis blive løst i tæt samarbejde med klubbens administrative medarbejder, sportschefen, eller de enkelte trænere som aktiviteten vedrører, så har du lyst til at hjælpe, så tag fat i en fra bestyrelsen.  

Kom og mød bestyrelsen

Alle inviteres til at møde bestyrelsen og sportschefen mandag d. 7. januar kl. 18 – 19 i klublokalet.

Vi vil gerne høre din mening og forslag til stort som småt. Ting som vi kan optimere og gøre bedre i klubben. Mødet har ingen dagsorden, og har du noget på hjertet så kom bare forbi vores åbne bestyrelsesmøde. Vi glæder os til at se så mange som muligt.

Har du en historie eller kampreferat, som I ønsker at dele på klubbens hjemmeside eller FB side, så send det endelig til klubkoordinator Christine Gøller på (Christine@gentoftestars.dk).

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige TUSIND TAK, til alle dem som får dagligdagen til at fungere i Gentofte Stars og en særlig stor tak til alle trænere for deres utrættelige indsats - TAK! Uden Jeres indsats ingen klub.

Til slut vil bestyrelsen ønske alle en velsignet jul og et godt nytår.

HUSK: Kom og støt vores 1.div hold i jagten på DM. Det er god inspiration for alle – børn såvel som forældre!

Klubnyheder