Klubnyheder

​ Nye folk i Gentofte Stars bestyrelse

23. april 2018, 12.02


Tak for et godt fremmøde til generalforsamlingen hvor der var god debat omkring flere forskellige emner, hvor emnet om forældrehjælp/vagter samt de indsendte forslag trak størst debat. Alle emner som den nye bestyrelse tager til sig og vil forsøge at finde fornuftige løsninger på.

Formand Michael Christensen har af personlige årsager valgt at trække sig og ligeledes havde Mathias Rugholm pga. færdiggørelse af studier valgt at trække sig og blive suppleant. Derfor var det glædeligt at vi kunne byde Thomas Thomsen (U17) og Jesper Hartmann (U13) velkommen som nye bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig som følger: Formand Lars Hummelmose, næstformand Søren Øverup, kasserer Camilla Foss, samt tre menige medlemmer, Rikke Gaarsdal Skjøth, Thomas Thomsen og Jesper Hartmann.

Lad os benytte lejligheden til at minde Jer om årets afslutningsfest, som er planlagt til fredag den 25. maj, og ikke mindst at minde Jer alle om klubbens Malmø camp, som vi naturligvis igen i år forventer bliver et tilløbsstykke.

Malmö Campen er klubbens opstartsuge for næste sæson, en uge hvor alle får mulighed for at være sammen på isen, samt ikke mindst få en masse oplevelser sammen uden for isen, så de bliver rystet godt sammen inden den nye sæson for alvor starter.

Malmö Campen ER noget helt specielt, og en event at vi som klub kan være rigtig stolte af, vel mødt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Klubnyheder