Klubnyheder

Fantastiske muligheder for eksponering af dit brand

30. maj 2017, 10.53


Bliv en del af Gentofte Stars succes - der findes et utal af muligheder. Foto: Villabyerne


Klubben har brug for hjælp - økonomisk hjælp

Sikke en fantastisk sæson vi har haft i Gentofte Stars, - alle vores ungdomshold udvikler sig over forventning og vi ligger nu i toppen af ungdoms ishockey i Danmark - vores elitehold overraskede hele Danmark ved, at gå hele vejen til finalen.

Sølvmedaljer til Gentofte Stars i Metalligaen blev den helt store positive overraskelse og vi fik i løbet af sæsonen vist hele ishockey Danmark, hvad det betyder når en klub står sammen om sådan et projekt, - det giver respekt.

Når man både skal drive og udvikle en ishockey klub samtidig er der vigtigt, at vi alle hjælper til hvis det er muligt – og det har vi så sandelig gjort – næsten alle har tager frivillige vagter til ifm Isdisco, Metalliga kampe og andre arrangementer i klubben.

Forberedelserne til næste sæson er selvfølgelig gået i gang for længe side, - træner-kabalerne er på plads og sommer træningen kører for fuld damp.

Vi må erkende, at det er forbundet med øget udgifter, at drive vores elitehold i forhold til tidligere sæsoner og derfor har vi brug for, at alle der har mulighed for, at støtte projektet melder ind til mig (jan@barsballe.com) Der er helt sikkert nogle som kunne deltage med et Erhvervsklub sponsorat eller en anden form for sponsorstøtte til holdet, - og det er nu vi har bruge for hjælp til at løfte opgaven.

Det er meget vigtigt for klubben, at vi fortsat støtter op om vores elitehold og sikre, at alle de unge mennesker vi år efter år udvikler til dygtige ishockeyspillere har et sted at sigte efter i deres udvikling – så hjælp eliteholdet hvis du kan.

Der er vedlagt en pdf med de mest almindelige sponsorater, - store som små – men er der andre muligheder eller ønsker hører vi meget gerne fra jer og så finder vi en løsning sammen.

De bedste hilsner

Jan Barsballe

Se de mange forskellige muligheder for at få eksponering af dit brand her

Klubnyheder