Gentofte Stars U13

U13 DM Sølv

13. juni 2016, 14.37

U13 VINDER DM SØLV

Første DM medalje til Gentofte i nyere tid, det blev en realitet da U13 spillede DM i Vojens (nogle som kan oplyse, hvornår et Gentofte hold sidst tog medalje til et DM?).

Vores første kamp mod Rødovre fredag middag, viste sig (som ventet) at skulle blive afgørende.

En føring på 4-1, otte minutter ind i anden periode var dog ikke nok, til at holde deres stærke center Almquist tilbage, og han gjorde hvad han var med til DM for. Fem mål, og med Rødovres sidste i tomt mål, sluttede dette "lokalbrag" 6-4.

Herefter så U13 sig ikke tilbage.

Med sejr over Hvidovre fredag aften, og en mega stærk lørdag, hvor først Esbjerg, herefter en af de øvrige favoritter til titlen - Aalborg, og ud på eftermiddagen Herning, alle måtte se sig slået af en stærkt kollektiv holdindsats, ja så var det lagt i kakkelovnen til en DM medalje.

En sejr søndag morgen over Rungsted sikrede sølvet, og den sidste kamp (uden betydning) mod Odense blev vundet med 3-1. Odense havde til lejligheden fået dispensation til deres 15.1 målvogter - en mega sej pige son tog alt (næsten) :-)

Det har været et forrygende DM for U13. Alle har arbejdet hårdt, og stemningen på holdet er sjældent set bedre. Udover medaljerne så blev Gentoftes målmand Filip Popovic også kåret til DM's bedste målmand.

Tak for en forrygende weekend i Vojens. Tak for en forrygende sæson til cheftræner Just, og DM Sølv med hjem til Gentofte. Herligt at DM-medalje tørken i Gentofte er slut.