Klubnyheder

Gentofte Stars ansætter Olaf Eller

4. august 2016, 15.05

Kære medlemmer

Det er en stor glæde, at kunne fortælle, at klubben har lavet aftale med Olaf Eller som sportslig konsulent.

Olaf kommer til klubben med en stor erfaring fra at udvikle dansk ishockey og ishockeyspillere gennem en mangeårig indsats. Olaf vigtigste opgave bliver sammen med sportsschef Karsten Arvidsen at fortsætte den sportslige udvikling af Gentofte Stars. Olaf vil i princippet bidrage med sin erfaring på alle klubbens hold, men hans fokus kommer til at ligge på de ældste årgange.

Behovet for at styrke klubben med flere sportslige kompetencer kommer som resultat af en mangeårig, dedikeret og succesfuld indsats af Karsten Arivdsen og alle vores ungdomstrænere. De har medvirket til en udvikling og fastholdelse af dygtige ishockeyspillere, der er ved at nå de ældste årgange.

Olaf får også til opgave at udvikle klubbens tilbud af camps og special-events, og Olaf vil allerede i den kommende sæson sætte sit aftryk.

Det er tidligere annonceret, at Olaf Eller også hjælper eliteholdet som assistenttræner. Klubbens bestyrelse ser det som en styrke, at Olaf bidrager til udviklingen i både amatørklubben og eliteholdet. da det giver et løft for hele ishockeyniveauet (U7- til elite-niveau)i Gentofte Stars.

Vi ser frem til at trække på Olaf' rutine og kompetencer og sammen fortsætte klubbens udvikling.

Bestyrelsen håber I vil hjælpe med at ønske Olaf velkommen til klubben.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

|

Klubnyheder