Klubnyheder

Forrygende beretning fra U11 Nordic Youth 2019

8. januar 2019, 16.04

Gentofte Stars U11 klar ved Faceoff. Sluttede af med at vinde kampen om 5. pladsen i den store og stærkt besatte  Nordic Youth U11 2019. 


I den foregående uge/weekend deltog Gentofte Stars U11 med et hold på 15 drenge i Nordic Hockey Trophy. Turneringen var besat med 36 hold fra Sverige og Norge, mens vi repræsenterede de danske farver. Det foregik i 6 forskellige byer rundt omkring i ”Färjestad-land”. Den gruppe (F) vi var i, lå i Munkfors. En lille by i skoven med kun 3700 indbyggere (en rigtig ”Bjørneby”). Der blev taget godt imod os og vi blev som altid i Sverige modtaget godt og med orden i tingene og vi boede rigtigt dejligt lige ved siden af hallen.

Trænerne var Frederik Milling og Kristian Just med Rasmus Jacobsen som assistent. Just og Rasmus var i strålende humør over at være tilbage i ungdommens ishockey-minder fra Sverige og det flød i en lind strøm med historier og anekdoter fra d´herrers storhedstid ! Begge er sjældent set lykkeligere, da den ene svenske kulinariske oplevelse efter den anden blev serveret, toppet af en gang typisk svensk pølse-stroganoff. Der var der julelys i øjnene på koryfæerne!

Fredag startede med en gang let (tiltrængt) morgentræning. Herefter spillede vi to kampe om eftermiddagen mod henholdsvis Hanhals Kings og Färjestad BK, der begge endte 5-2 til os efter god holdindsats. Stemningen var høj.

Lørdag startede blidt med en 9-0 sejr over værterne fra Munkfors og så var der dømt ”gruppefinale” efter frokost mod Strömsbro HC. Vi var klar og spillede forrygende og kom foran 3-0, men kunne ikke holde fast og efter en spændende kamp sluttede det hele 3-3. Det betød, at vi skulle vinde med mere end 11 overskydende mål i den sidste puljekamp mod Haninge Anchors for at sikre førstepladsen i gruppen og derved en plads i A-slutspillet. Det virkede uoverkommeligt og ikke realistisk. Miraklet skete og det stakkels hold fra Haninge Anchors blev blæst ud af banen. 14-1 til os!

Søndag stod vi tidligt op, tog afsked med Munkfors og satte kursen mod Nobelhallen i Karlskoga til A-slutspil. Vi ankom til en fantastisk hal og både børn og forældre blev en anelse benovede over det vi så. I kvartfinalen skulle vi møde FOC Farsta, der havde vundet deres gruppe med maksimumpoint og +25 i målscore. Det blev et brag af en kamp! Foran 1-0, bagud 1-2, foran 3-2, 3-3 efter ordinær tid. Virkeligt intens kamp! 5 minutters sudden-death 4 mod 4 uden yderligere scoringer! Det skulle afgøres på straffeslag om hvem der skulle videre i semifinalen! Spændingen var ulidelig! Vi kommer foran 4-3 og 5-4, men efter ekstra straffeslag ender det hele 6-5 til FOC Forsta!!

”Pucken glider ikke altid, den hopper også”

En halv time senere viser drengene hvor meget de er vokset og viste god moral i en 7-1 sejr Hammarö HC om femtepladsen.

På trods af den sure måde at ryge ud på, bakkede drengene hinanden godt op og stod sammen som et hold og vi tog alle fra Karlskoga i højt humør en kæmpe oplevelse rigere.

Vi fik lært og udviklet en masse og det var den største sejr!

Tusind tak til alle for en forrygende fed tur!

'LAF'

Klubnyheder