Klubnyheder

Niels Jacobsen 1954 - 2018

20. juli 2018, 07.15


Det er med stor sorg vi har modtaget den triste nyhed, at Gentofte Stars onsdag mistede en af sine helt store personligheder, da Niels ”Silke” Jacobsen gik bort efter længere tids sygdom.

Silke var aktiv i klubben til det allersidste, hvor han i lang tid trodsede sin sygdom og sjældent missede en træning eller kamp for sit Oldboys hold. Silke var på sine ”gamle” dage ikke blandt de hurtigste, men var alligevel ofte en afgørende faktor, hvor han med sin gode teknik og spilforståelse stadig kunne sætte sine langt yngre holdkammerater op til målchancer.   

Han kom til Gentofte/HIK i 70’erne hvor han som spiller på klubbens 1. divisionshold - op til midten af 80’erne, brillerede med sin målfarlighed og gode overblik.

Siden blev det til flere trænergerninger, hvor han var medvirkende til at sende nogle af klubbens største talenter ud i den store verden.

Som person vil vi huske Silke – og savne ham som en stærk leder, et forbillede for både unge og gamle, en god ven og ikke mindst hans lune, jyske gemyt.

Hvil I Fred, kære Silke!

På klubbens, og holdkammaraternes vegne

Michael Schäbetal

Klubnyheder