Klubnyheder

Gentofte Stars flot repræsenteret på landsholdet

13.05.2022Når VM fløjtes i gang i Finland, så kan vi som klub også være stolte. Der er hele fire med i truppen som har trådt deres barnesko i Gentofte Stars. 


Vi har utallige gange nævnte de to Lauritzen brødre, Oliver og Markus, som til dagligt tørner ud for Malmö, mens Frederik Storm også har været med i rigtig mange kampe. Frederik spiller til dagligt i ERC Ingolstadt – og lad os ved denne lejlighed benytte muligheden til at kippe med flaget for farmand Kjeld Storm, en af klubbens æresmedlemmer.


Det er en stor glæde også at kunne skrive navnet Felix Maegaard Scheel som spiller i Esbjerg. Felix sluttede sæsonen stærkt af i den danske liga, og vejen til toppe er gået fra Gentofte Stars, over Sverige, hvor bl.a. klubber som Rögle,  Björklöven samt Södertälje har haft glæde af Scheel, inden der for nogle år tilbage blev skrevet kontrakt med Esbjerg.


Hvor er det en fornøjelse at tænke på hele fire spillere i så stærk en trup kommer fra Gentofte Stars – det må unægtelig give et fedt boost, til alle de talenter som lige nu løber rundt og sommertræner - gi' den gas.


Man ved aldrig hvad, og hvor det kan ende… ;-)


Med ønske om et forrygende VM

Bestyrelsen


Ps: På websitet www.hockey-vm.dk får du lige hele holdopstillingen, og der vil i løbet af VM blive publiceret artikler om alt der vedrører VM.