Klubnyheder

​Gentofte vært for U13 SM

10. marts 2017, 10.57

I denne weekend, den 10.-12. marts er Gentofte Stars værter for Sjællandsmesterskabet for U13, hvor vi selv er blandt de fire bedste hold, der skal kæmpe om SM-medaljerne.

Der er også et ’placerings-SM’, hvor Hvidovre, Gladsaxe, KSF og Amager kæmper om den eftertragtede femteplads, der giver kvalifikationskamp til DM mod det hold, som bliver nummer fire fra det øverste lag i denne store SM-weekend, hvor alle otte sjællandske klubber vil være repræsenteret i Gentofte.

Grundspillet blev vundet af Rødovre, mens vi blev nummer to, med Herlev og Rungsted på henholdsvis tredje og fjerde pladsen. Rungsted hev sig med i sidste spillerunde, hvor de passerede KSF.

Top 3 holdene besejret hinanden på kryds og tværs, så årets SM er helt åbent, og ser ud til at blive virkelig spændende.

De tre bedste hold kvalificerer sig direkte til DM, mens nummer 4, som allerede skrevet, møder nummer 1 fra det andet SM-spil om den sidste DM-plads.

Vi glæder os til at arrangere SM, og byder alle de øvrige sjællandske klubber, unionen og dommerne velkommen til en herlig ishockey-weekend.

Gentoftes program er:
Fredag kl. 20:25 Gentofte Stars-Herlev (hal 2)
Søndag kl. 09:45 Gentofte Stars-Rungsted (hal 1)
Søndag kl. 15:25 Gentofte Stars-Rødovre (hal 1)

Se det fulde SM program her

Klubnyheder