Klubnyheder

Unge Stjerner vinder egen Cup

1. oktober 2016, 07.07

Coach Jan Nielsen giver gode råd med på vejen, her i pausen mellem to perioder.


Ubesejret, det var hvad de to Stars U9 hold præsterede sidste weekend hvor der blev hold cup, med deltagelse af Rungsted, KSF, Hvidovre og Rødovre. Ganske imponerende resultat af de unge stjerne, som kun måtte sætte point til i én enkelt kamp mod de evige rivaler fra Rødovre, som sluttede uafgjort.

Som den skarpe læser allerede har opdaget, ja så deltog Gentofte Stars U9 med hele to hold, og i det hele taget oplever vi en herlig trænings-indsats på samtlige årgange, hvilket begynder at vise resultater. De fleste af vores ungdomshold blander sig i topstriden, når der spilles cups. En fantastisk udvikling for klubben.

Husk, det er søndag den 2. oktober hvor nye Stjerneskud kan forsøge sig på isen. Her vil der være mulighed for at låne udstyr, ligesom der vil blive serveret saftevand og mon ikke der er en kop kaffe til far og mor.

Den flotte resultat gik heller ikke forbi redaktionen på Villabyerne, som har skrevet super flot om vores kommende Stjerner. Læs mere her: http://www.e-pages.dk/villabyerne/1145/html5/1/

Klubnyheder