Nyheder

​ INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING
1. juli 2020, 10.19


Medlemmerne i Gentofte Stars indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling.

Generalforsamlingen afholdes på Gentofte Stadion rum 27

Torsdag den 2. Juli 2020 kl.18.00

Jf. klubbens vedtægter med følgende dagsorden:

 1. Valg af dirigent

 2. Bestyrelsens beretning for den afsluttede sæson

 3. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede årsregnskab

 4. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller medlemmer

 5. Bestyrelsens forelæggelse af budget for det kommende regnskabsår

 6. Fastsættelse af kontingent og administrationsgebyr for for sent indbetalt kontingent i den efterfølgende kontingentperiode

 7. Valg af bestyrelse

 8. valg af 2 revisorer

 9. Valg af en eller to suppleanter til bestyrelsen

 10. Eventuelt

Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden Generalforsamlingen.

Det reviderede regnskab kan rekvireres ved henvendelse til klubben på info@gentoftestars.dk

med kopi til klubbens formand på formand@gentoftestars.dk. 

På vegne af Bestyrelsen

Gentofte Stars

Lars Hummelmose

§ 8 Valg af bestyrelsesmedlemmer: Følgende personer er på valg:  Lars Hummelmose og Rikke Skjødt – Lars og Rikke ønsker genvalg. Bestyrelsen foreslår genvalg af Lars og Rikke. 

Gentofte, den 11. juni 2020

Bestyrelsen

Malmø Camp
22. maj 2020, 13.45
Til orientering kan vi endnu ikke tage en beslutning om, hvorvidt det bliver muligt at afholde Malmø Campen traditionen tro i uge 31. Som klub følger vi myndighedernes retningslinjer selvom Sverige har valgt en anden strategi og der ikke er restriktioner. Forsamlingsforbuddet er fortsat på 10 personer, indendørs idræt er ikke tilladt og der skal stadig holdes afstand. Så længe vi har disse restriktioner, vil det ikke blive muligt. Den 8 juni skulle forsamlingsforbuddet blive hævet til 30-50 personer, mens det fra 8. juli skulle blive hævet yderligere. Men vi kender endnu ikke antallet, samt om indendørs idræt bliver muligt eller om det i det hele taget bliver praktisk muligt at gennemføre campen. Vores forventning er derfor, at vi kommer med en udmelding, hvorvidt campen gennemføres eller ej i starten af juli, når vi er blevet lidt klogere på Corona situationen. Vi vil dog i denne anledning gerne have en indikation fra vores medlemmer, om hvorvidt I ønsker at deltage på campen. I må derfor meget gerne tilmelde jer campen, såfremt I gerne vil deltage. Tilmeldingen er uden betaling og er ganske uforpligtende, men danner grundlag for om vi skal gå videre med planlægning og gennemførelse af campen såfremt det bliver muligt. Så hvis du ønsker at deltage så tilmeld dig her med det samme her: https://www.holdsport.dk/sports_schools/1206
Vi starter fysisk fra 11/5 - Husk at betale kontingent
9. maj 2020, 08.24

U9 gir' den gas - forrygende weekend 'hinsidan'
16. januar 2020, 13.53

Gentofte Stars deltog i sidste weekend med et U8 og et U9 hold i HHC cup 2020 i Sverige. 

Det gik rigtigt godt både socialt, hvor børnene havde en fest med hinanden,  men også på ishockeybanen, hvor vi altid giver den gas når der spilles om placeringer og pokaler :-)

U8 holdet var efter fem kampe meget tæt på en finaleplads, (faktisk kun et enkelt mål). Spillerne viste dog høj moral og gik ind til bronze finalen med stor vilje og vandt kampen over Rungsted og fik fortjent en 3. plads med hjem til Gentofte.

U9 holdet vandt guld efter en meget spændende og neglebidende finale mod Rögle, vi førte 1-0 indtil seks sekunder før tid, hvor Rögle desværre fik udlignet vores føring, så vi måtte ud i fem minutters OT og efterfølgende straffe, for at finde en afgørelse. Her var vi stærke mentalt og vi kunne dermed slutte turneringen af som vinder og ubesejret over seks kampe, mod fysisk stærke hold.

Tak til alle børn og forældre for en god tur, vi glæder os til endnu flere gode oplevelser.

 U9 Trænerteamet

Morgentræning
29. december 2019, 19.47

Den succesfulde morgentræning med vores sportschef Karsten Arvidsen kører videre efter jul. Vi starter tirsdag den 7. januar og kører frem til torsdag den 2. april

Morgentræningen foregår tirsdage og torsdage kl. 6.30 - 7.20.

Prisen  for at deltage 2 dage om ugen er 1.200 kr. 

Prisen for at deltage 1 dag om ugen er 750 kr. 

Du kan tilmelde dig her

Nyhedsbrev fra DIU - December 2019
29. december 2019, 19.34

 Læs seneste nyhedsbrev fra  DIU her: Nyhedsbrev

Så er der gode tilbude fra Skatertown
29. november 2019, 06.47

Tilbudsvare over weekenden, eller så længe der er lager. 

Priserne er rettet på Skatertowns website , så der kan bestilles til de billige priser


Nyhedsbrev fra DIU - november 2019
25. november 2019, 16.15


På falderebet til julemåneden får I lige seneste nyhedsbrev fra Dansk Ishockey Uniong. God læselyst

Klik her:

Nyhedsbrev november 2019.pdf

Skole og idræt - det passer sammen i Gentofte Kommune
7. november 2019, 15.07

Gentofte Kommune har netop udgivet en fed video om Gentofte Ordningen - en ordning for elever på uddannelserne i Gentofte Kommune. Det er krævende at balancere idræt og uddannelse på højt niveau, men gennem Gentoftes idrætsordning, kan unge talenter nå deres drømme begge steder

Kombiner din skole med din idræt, det kommer der noget rigtig sundt ud af.

Læs mere om Idrætsgymnasium i Gentofte Kommune her

Nyhedsbrev fra din bestyrelse samt STARS-TRÅDEN
31. oktober 2019, 11.24

STARS-TRÅDENGentofte Stars NYT

Sæsonen er godt i gang, der sker mange nye og spændende ting i din klub, derfor denne opdatering fra bestyrelsen.

Nye medarbejdere Gentofte Stars kan byde velkommen til en række nye medarbejdere. Først og fremmest er vi stolte af at kunne byde Jesper Duus velkommen som klubchef. Jesper er en af de meste anerkendte ishockeypersonligheder i dansk ishockey. Han har en lang karriere bag sig som ishockeyspiller på højeste plan, været cheftræner og sportschef i Rødovre. De seneste par år har Jesper været ansat i DIU. Dette kombineret med en cand.merc. jur. og senest en projektlederuddannelse, gør at Jesper har den perfekte forudsætning for jobbet som klubchef. Udover jobbet som klubchef, er Jesper assisterende træner til Per Holten Møller, på klubbens 1. div hold. Jesper er ligeledes ansat i Gentofte Stars Elite, hvor en række sponsorer arbejder på at få Gentofte Stars Elite klar til næste sæson. Jespers opgaver spænder vidt, men først og fremmest skal han være med til at sikre at den nye udvalgsstruktur kommer til at fungere, så vi får en bredere forankring af opgaverne i klubben og dermed sikrer en kontinuerlig udvikling af vores tilbud.

Gentofte Stars, og aktiviteterne omkring klubben, er vokset meget de seneste par år, og dermed vokser den administrative byrde. Derfor har vi indledt et administrativt samarbejde med basketball klubben SISU, hvor vi i fællesskab har ansat Rikke Hallengren som økonomi- og administrations-medarbejder. Rikke kommer fra en stilling i Skovshoved Sejlklub. Rikke får kontor på 1. sal i Gentofte hallen, og I vil kunne træffe Rikke på kontoret hver onsdag fra kl. 10-18.

Klubben står som bekendt for udlejning af skøjter i hverdagene til børnehaver, skoler og andre som har lyst til at skøjte i offentlig istid. Til at varetage skøjteudlejning og indkøb til kiosk og automater, samt opfyldning af disse, har vi ansat Nicoline Krogh Nielsen, og endelig har vi ansat Anna Øverup til at stå for skøjteudlejning torsdag aften, samt holde kiosken åben lørdag og søndag eftermiddag – en løsning som reducerer antallet af forældrevagter.

'Stjerne-tråden' Karsten Arvidsen har ved sin tiltrædelse for syv år siden udarbejdet ”Den Røde Tråd”, som er den træningsstrategi klubbens trænere anvender. Jesper og Karsten har med udgangspunkt i Den Røde Tråd nu udarbejdet Stjerne-tråden, som kommunikerer til forældre og andre i klubben, hvad der forventes af deres børn på de forskellige hold. Den indeholder, udover klubbens strategi, generel information, vigtige pointer som vi lever- og stræber efter, information om de enkelte hold per årgang, og information om forældrerollen - Stjerne-tråden findes via dette link på klubbens hjemmeside, og trænerne har modtaget nogle eksemplarer i trykt form, så det vil være muligt at modtage et eksemplar. Stjerne-tråden er ikke en fasttømret sandhed, men skal ses som et dynamisk værktøj, der løbende kan justeres. Bestyrelsen håber at I finder den nyttig, og at den bliver et værktøj som skaber større forståelse for forventningerne til klubben, trænere, børn og ikke mindst forældre.

Isdisco i TV2 Nyhederne Sidste sæson sluttede af med et brag af en Isdisco succes. Fra januar til marts var der stort set udsolgt, og denne succes er fortsat i den nye Isdisco-sæson som startede ultimo september. De første tre lørdage i oktober har der været udsolgt, og mange er desværre blevet afvist. Det betyder at vi har ca. 700 unge inden til et alkoholfrit tilbud hver lørdag aften. Succesen har været omtalt, både i Weekendavisen, og senest var TV2 19-Nyhederne på besøg, som der søndag den 29. september kom et næsten 10 minutter langt indslag om. Indslaget var skarpt rettet med fokus på tilbud til unge UDEN alkohol - en kode som 'vi' har knækket i Gentofte.

Den store succes kræver mange frivillige kræfter og derfor sætter vi stor pris på at alle de frivillige som stiller op hver lørdag aften. Der skal især lyde en stor tak til de tre som står dernede minimum hver tredje lørdag – Rikke Skøjth, Camilla Ebberup og Gitte Øverup. Husk også, den store frivillige indsats gør, at klubben i år har haft en god økonomi, og vi kan tillade os at udbetale ekstra støtte til holdene – både i form af direkte holdstøtte, og ekstra tilskud til de hold som deltager i puljeturneringer og mesterskaber vest for Storebælt.

Morgentræning har rekorddeltagelse Der er i år rekord mange deltagere på klubbens morgentræning. Vores sportschef Karsten Arvidsen forestår træningen af de ca. 30 deltagere fra U11, U13 og U15 hver tirsdag og torsdag morgen fra kl. 6.30 – 7.20. Dette kombineret med den daglige træning på holdene, er stærkt medvirkende til at udvikle børnenes potentiale, og er samtidig med til at give et godt sammenhold på tværs af holdene.

Udsolgt til Camp i efterårsferien Det er glædeligt, at der igen har været udsolgt på klubbens Camp som netop er afviklet i efterårsferien. Det var endnu en gang klubbens egne trænerkræfter der stod for Campen, anført af Karsten Arvidsen og Jesper Duus, som i samarbejde med mange af klubbens øvrige faste trænere, Jesper Andersen, Kristian Just, Frederik Milling, Bue Heeris, Jiří Guryča, Kristoffer Gleberg og Stefan Stockholm sammen udgjorde det totale 'træner-dream-team' - Så for at være sikker på en plads på næste Camp i vinterferien, skal I være hurtig ved tasterne - når denne tilmelding åbner.

StarsDag Den gamle tradition, hvor vi alle ønsker hinanden en rigtig glædelig jul gentages - Vi spiller en god gang ægte ishockey for sjov, hvor alle aldersgrupper deles ud på forskellige hold, og en god gang gløgg (til de voksne) og æbleskiver - samt en gang saftevand, kan frit afhentes i kiosken. HUSK, sæt allerede nu kryds i kalenderen den 22. december - nærmere info følger.

Nye udvalg i klubben I løbet af efteråret løbes der flere udvalg i gang for at opgaverne i klubben bliver bredere funderet og at vi dermed også kan løfte mere. Nedenfor er groft angivet formål og opgaver og hvem der deltager i de forskellige udevalg, så I ved hvem I skal tage fat i, hvis har gode idéer eller ønsker at give en hjælpende hånd.

 

Rekrutteringsudvalg

Medlemmer: Bestyrelsen: Ellora Rasmusen, Lars Hummelmose; U7 Lea Faurshou; U9 Charlotte Stølzer-Ellis; U7 træner, U9 træner

Formål: At sikre en stærk og jævn rekruttering på U7 og U9, så vi hvert år har mindst 20 1. års U11 spillere efter sommerferien.

Opgaver: Sikre den gode modtagelse af nye spillere, låneudstyr, rekrutteringsdage og rekrutteringsaktiviteter, GFO hockey, skole hockey, Aktiv Vinter mv.

Sponsorudvalg

Medlemmer: Bestyrelsen: Thomas Albrechtsen, Lars Hummelmose; U11: Jonathan Hovman; U13: Christian Ortmann; U15: Helle Neergaard; U17: Kenneth Thorøe Hasen

Formål: Sikre klubben og holdene bedre udstyr og faciliteter samt bedre økonomi

Opgaver: Træningstøj, Øvrige sponsorater, Ansøgning fonde, Aftaler leverandører mv.

Klubsupportudvalg (sport)

Medlemmer: Bestyrelsen: Jacob Wibroe, Thomas Albrechtsen og Ellora Rasmussen; U11: Christian Skæffergaard Heebøll-Nielsen; U13: Ulrika Svenning; U15: Lars Foss; U17: Tammie Jones

Formål: Understøtte alt det sportslige omkring holdet fungerer samt sikre en god og bred kommunikation af holdenes og klubbens aktiviteter.

Opgaver: Dommerkursus, kurser i gamestat, ur, holdleder mv., holdledermøde, forældrehjælp til camps, vedligehold af Klubhåndbog inkl. Starstråden, mobbepolitik, kommunikere klubbens værdier, holdledervejledning, holdkasserer vejledning, cups og stævneafvikling , campafvikling, Kommunikation: FB, hjemmeside, klubbens holdsport, nyhedsbreve, holdnyheder, branding af klubben

 Aktivitetsudvalg

Medlemmer: Bestyrelsen: Rikke Skjøth, Søren Øverup; U11: Hala Christensen; U13: Mads Molbech; U15: Hala Christensen; U17: Rasmus Steengaard

Formål: At sikre alt det praktiske i klubben fungerer med fokus på sociale aktiviteter

Opgaver: Vedligehold og rengøring af depotrum, klubrum, kontoret, kiosk mv.; forældrevagter, kiosk, merchandise, madordning; årshjul (offentlig), oprydningsdag, bytte hockeyudstyr dag, årsafslutning, Gentofte Stars dag, fastelavn/halloween , generalforsamling, sæsonafslutningsfest, holdbilleder mv

Isdisco

Medlemmer: Tre super ansvarlige: Rikke Skjøth, Camilla Ebdrup og Gitte Øverup. Øvrige: U9 Jacob Just; U11: Audur Rasmussen og Jan Dideriksen; U13: Michael Lehmann og Line Beck; U15 Flour Petersen; U17: Morten Lind

Formål: At sikre at unge tilbydes et velfungerende og alkoholfrit tilbud hver lørdag fra oktober til marts.

Faciliteter

Medlemmer: Jacob Wibroe og Søren Øverup

Formål: At sikre dialogen med Kommunen om klubbens muligheder for at udbygge, vedligeholde og forbedre faciliteterne.

Opgaver: Ombygning af klublokale, ny opvarmningshal, opdatering af vægtlokalet, skabe og skabsnøgler, indkøb af materiale og klubudstyr, omklædningsrum, dekorering/udsmykning af klublokale, gange samt omklædningsrum, alt sammen i nærmere aftale med Kommune og Sportspark.

Seneste nyt fra DIU
31. oktober 2019, 11.11

Oktober-nyhedsbrevet fra DIU havde forputtet sig lidt i bunken af mails, men derfor skal I da ikke snyds 

- så her er det 

Vi er jo stadig i oktober ;-)

God læselyst

Bestyrelsen

Fotografering
20. oktober 2019, 17.30

Det er tid til at få taget foto af de enkelte hold samt portrætfoto af børnene fra U7-U13.

Dette kommer til at ske på onsdag den 23/10, hvor der vil blive taget holdfoto og portrætfoto af U7, U9, U13. For holdene U15 og U17 vil der kun blive taget holdfoto. 

U11 skal have taget billeder i en af de efterfølgende uger, men vi har ikke tidspunktet endnu.


Planen for fotograferingen er om følger på onsdag d. 23/10:

U7: 17.15 - 18.35
U15: 18.35-18.45 (Kun holdfoto)
U9: 18.50 - 20.00
U17: 20.00 - 20.10 (Kun holdfoto)
U13: 20.10 - 21.30

U11: Dag og tidspunkt følger

Dette betyder, at istræningen på onsdag er aflyst for U7, U9 og U15

Efterårsferie Camp 2019
20. oktober 2019, 17.31

Gentofte Stars præsenterer efterårsferie camp. Du tilmelder dig via vores hjemmeside: Tilmelding her

Seneste nyhedsbrev fra DIU
10. september 2019, 11.24Så er september udgave af DIUs nyhedsbrev udkommet, læs det her: 

Nyhedsbrev september 2019.pdf

Med hockey hilsen

Din Bestyrelse

Kom og prøv - det er mega fedt
4. september 2019, 06.42

Så nærmer den store dag hvor de små nye kan prøve den populære sport Ishockey - på lørdag fra kl. 10.30 - 12.30 i Gentofte Skøjtehal - vel mødt


Klubmedarbejder Gentofte Stars
4. september 2019, 06.28


Vores klub er i generel vækst også i vores arbejde med at forestå udlejning af skøjter til offentligt skøjteløb. Vi søger derfor en person som kan forestå skøjteudlejning, stå for vareindkøb til kiosk og automater og opfyldning af varer i automaterne. Alt sammen i hverdage og i dagtimerne.

 

Gentofte Stars har en samarbejdsaftale med Gentofte Kommune om at stå for udlejning af skøjter til offentlig løb. Desuden driver klubben en kiosk og automater i Gentoftehallen og i ishallen. Til varetagelse af skøjteudlejning, indkøb af varer og opfyldning af automater søges en klubmedarbejder fra d. 1. oktober 2019 - 31. marts 2020.

Af opgaver kan nævnes:

Medarbejderen ansættes med henblik på at bemande skøjteudlejningen i dagtimerne mandag-fredag 9:00-15:30, men torsdag er tidsrummet 9:00-17:00. Herudover skal der fyldes varer i automaterne – så den samlede arbejdstid udgør 37 timer pr. uge. Hertil kan der efter aftale komme andre klubopgaver som kan afvikles indenfor nævnte tidsrum. Torsdag aften bemandes skøjtevagten af andre og i weekenden af forældre til klubbens børn. Medarbejderens opgave er bl.a. følgende:

 • General vedligeholdelse af skøjter
 • Administrere vagter og standby ved udeblivelse af forældre
 • Sørge for oprydning af skøjter og skøjteboden
 • Foretage indkøb til skøjteudlejningen
 • Bestilling af varer til kiosk og automater
 • Opfyldning af automaterne
 • Andre forefaldne administrative opgaver som kan udføres under hensyntagen til skøjteudlejningen.
 • Alt efter lyst og evner kan opgaverne udvides over tid

Som person er du:

 • Serviceorienteret og god til at tale med kunder
 • God til at sætte ting i system og holde orden
 • Ekstra oprydning efter ofte meget travle weekender
 • Villig til at løse andre og varierende opgaver
 • God til at kommunikere og forklare opgaver og prioriteter til et skiftende hold af frivillige
 • Rar og omgængelig i omgangstone – og har nemt til et godt grin

Gentofte Ishockeyklub har over 300 medlemmer. Ungdomsårgangene er inddelt i hold fra U7-U20 og 1. division, og hertil kommer en række Oldboys hold og Ladystars. Vi har 2 ishockeyhaller (den ene hal er åben året rundt), der deles med Gentofte Kunstskøjteløberforening, og ud over klubbens ishockey har vi også isdisko, offentligt skøjteløb, erhvervsarrangementer og mange andre aktiviteter. 

Lønnen fastsættes efter kvalifikationer og den endelige jobbeskrivelse.

Ansøgningen bedes sendt skriftligt inklusive et CV til formand for bestyrelsen, Lars Hummelmose på e-mail til larshummelmose@hotmail.com 

Ansøgningsfrist 8. september 2019. 

Har du spørgsmål til jobbet eller profilen er du også velkommen til at kontakte klubbens formand Lars Hummelmose på telefon 2990 0080 eller næstformand Søren Øverup på telefon 4010 4442.

 

Weekendtilbud fra Skatertown
15. august 2019, 09.55

Morgentræning starter tirsdag den 20 august
3. august 2019, 22.42


Den succesfulde morgentræning med vores sportschef Karsten Arvidsen starter op tirsdag den 20 august.

Morgentræningen foregår tirsdage og torsdage kl. 6.30 - 7.20.

Sidste år deltog 25 friske drenge og piger fra U11, U13 og U15. Nu har du chancen for at være med. 

Prisen er for at deltage 2 dage om ugen er 1.700 kr. frem til jul. 

Prisen for at deltage 1 dag om ugen er 1.275 kr. frem til jul

Du kan tilmelde dig her

Tilmelding til morgentræning

STARS handsker i Skatertown
29. juni 2019, 09.10

Nu har du mulighed for at erhverve dig et par seje STARS handsker. De kan købes i Skatertown - klubbens foretrukne leverandør, når talen falder på udstyr...

God sommer

Trænerkabale fuldendt
8. juni 2019, 21.13


Det med stolthed at Gentofte Stars, kan præsenter Danmarks bedste træner kabale...

Jesper Duus & Per Holten Møller bliver klubbens nye 1. Div/U20 trænere og i tæt samspil med Jesper Andersen, der bliver træner for U17/20. De sidste brikker er altså faldet på plads i trænerkabalen 2019/20 – og de nye navne tilfører en i forvejen imponerende liste af kompetente ildsjæle

Med dette trænerteam, har klubben igen sat aftryk og ny standart i dansk ishockey, de rammer og værdier vi vil arbejde på, er simpel, vi vil skabe dansk ishockeys bedste træningskultur, og de bedste udviklingsmuligheder for unge ambitiøse danske ishockey spillere.

Samlet træneroversigt 2019/20:

U7: Stefan Stokholm & Christoffer Merkur, ass. Mikkel

U9: Jeppe Ahlberg, Bue Heeris og Klaus Eriksen

U11: Frederik Milling, Fristoffer Gleberg og Christian Ingels

U13: Kristian Just & Jan Nielsen, - ass. Jiri & Chris

U15: Stefan Stokholm & Mathias Klitgaard 

U17/U20: Jesper Andersen + ass.

1.Div./U20: Per Holten Møller & Jesper Duus

Fys: Morten Christensen

Målmandstræner: Theis Møller-Hansen

Nyhedsbrev fra DIU
6. maj 2019, 10.00


Hver måned sender DIU et fint nyhedsbrev ud til alle klubberne. Det har vi i Gentofte Stars valgt at lægge ud her på klubbens website - så, rigtig god læselyst, her får i maj måneds nyhedsbrev.

Mvh

Bestyrelsen

Nyhedsbrev_DIU_maj.pdf

SISU og Stars sammen om ny stilling
1. maj 2019, 14.06


Basket klubben SISU og Gentofte Stars er begge succerige klubber i vækst, og de er nu gået sammen om at skabe en ny job-funktione som Regnskab- og administrationsmedarbejder.

Vil du gøre en forskel i to foreninger?

Basketballklubben SISU og ishockeyklubben Gentofte Stars søger en fælles regnskabs- og administrationsmedarbejder

Begge klubber er i vækst og har nået en kritisk masse, hvor administrationen ikke længere kan varetages af frivillige forældre.

Vi søger derfor en regnskabs- og administrationsmedarbejder med god struktur og en som kan håndtere mange interessenter.

Se mere om jobber her (ekstern pdf fil)

DM-bronze til U13
25. april 2019, 14.29


Gentofte Stars U13 vandt DM bronze, og fra teamet har vi  modtaget følgende fine beretning.

DM i Hvidovre - Bronze blev det, til efter en weekend med masser af tæt ishockey.

Fredag lagde vi ud med Herning som vi vandt 3-2 efter at være nede 0-2 Stærk moral.

Efterfølgende tabte vi 3-2 til Hvidovre nede 0-3 med 9 minutter igen kommer vi stærk tilbage, endnu engang stærk moral. Det er charmen ved ishockey, selvom vi vinder skud statistikken 30-10 med 4 stolpeskud var Hvidovre statister til sin egen kamp. Det var en kamp mod en fantastisk Hvidovre målmand. (Efterfølgende valgt til bedste målmand, red.)

Klokken 20 fredag aften var det så de Jydsk mester AAB der var på menuen. Det blev aldrig en rigtig spænende kamp, og vi vandt sikkert 7-4.

Lørdagens to sejre

Lørdag morgen ventede så Vojens som vi skulle vinde over for at holde liv i medaljerne. Vi vinder  4-2 i en kamp hvor vi ikke rigtig var på dupperne, men igen - en god moral, og det hiver sejren hjem.

Lørdagens sidste kamp var mod Herlev som allerede inden kampstart havde lagt sig fladt ned, sejr 7-1.

Spændende søndag

Søndag var så mod Rødovre. vi taber 9-0! Vi blev enige om at den skulle have hele armen. Vi ville ikke lægge os flat ned som mange andre hold gjorde, Vi havde taktikken lagt og ungerne troede virkelig på det. Vi havde chancer til at drille dem, men ind ville pucken ikke, Rødovers målmand valgte så lige denne kamp til at stå rigtig godt. Den 1 periode endte 8-8 i skud og var meget tæt. Da Rødovre score til 4-0 ryger luften ud af ballonen. Jeg var meget stolt af drengene og pigen, for de pressede det bedste frem i Rødovre . En skønne dag så har vi dem,  det er jeg sikker på. De havde to spillere til forskel i denne kamp. + en Målmand.

Sidste kamp mod Frederikshavn var så en direkte kamp om Sølvet. Vi skulle vinde i ordinær tid da vi hade tabt til Hvidovre.

Vi var  trætte og slidte efter en hård kamp mod Rødovre, det var tydeligt at se. Bertram holder os inde i kampen. Ni minutter før tid kommer FIK foran 3-1 og kampen virker lukket. Men de her drenge og 1 pige har så stor moral og vilje at de får kæmpet sig tilbage til 3-3 og FIK skal være lykkelige over at stå med Sølvet, for det sidste minut hopper og danser pucken på FIK målstreg. 

Vi ender med at tabe straffe.

Vi ledere omkring holdet er utrolig stolte og glade for at hive en DM Medalje hjem til Gentofte Stars.

Og jeg håber at den gode udvikling vil fortsætte for det her fantastiske hold!!!

De har moral-Vinderinstinkt-Sammenhold.

Tak for i år

Team U13

Cassandra var med til at skrive historie
25. april 2019, 14.16

Da Danmark slog Norge samtidig med at resultaterne flaskede sig i de øvrige kampe, endte årets VM med en stor triumf for de danske ishockeykvinder. Oprykningen  ved Division IA-VM blev en realitet, og næste sæson er de at finde blandt verdens bedste , sådan.

En af de helt store ting som Gentofte Stars kan fejre, er at klubbens U20 målvogter Cassandra Repstock-Romme var med til at sikre denne succes. Et stort tillykke skal lyde til Cassandra herfra.

Udover Cassandra, så var der også Michelle Weiss Hansen, samt Lili Perl Friis-Hansen, som tidligere Gentofte spillere, og de skal naturligvis også - sammen med resten af teamet, havet en lykønskning med på vejen. 

Teamet som spillede Danmark op blandt de helt store nationer:

G Lisa Jensen 26.02.1997 165 56 Malmö Redhawks (SWE)
G Cassandra Repstock-Romme 26.08.2001 172 68 Gentofte Stars
G Emma-Sofie Mohrsen Nordström 05.11.2002 173 63 MODO Hockey (SWE)
D Amalie Andersen 06.10.1999 175 70 Linköping HC (SWE)
D Kristine Melberg Hansen 28.12.2000 169 69 Herlev IK
D Josephine Asperup 21.07.1992 163 60 Linköping HC (SWE)
D Malene Frandsen 25.10.1995 178 59 Malmö Redhawks (SWE)
D Linn Thomsen 13.07.1999 177 70 Long Island University (USA)
D Sanne Just Jensen 06.10.1997 168 65 Hvidovre IK
F Sofia Baggesen 23.01.1998 159 53 Hvidovre IK
F Silke Lave Glud 03.03.1996 175 60 Herlev IK
F Josefine Anderberg Hansen 09.02.1994 170 75 Herlev IK
F Mia Bau Hansen 22.06.1995 169 65 Malmö Redhawks (SWE)
F Josefine Jakobsen 17.05.1991 171 75 Djurgårdens IF (SWE)
F Nicoline Søndergaard Jensen 08.11.1992 164 66 Linköping HC (SWE)
F Michele Brix Nielsen 10.07.1996 170 74 Odense IK
F Sofia Skriver 07.06.2003 161 60 Hvidovre IK
F Mille Sørensen 17.12.2001 154 60 Hvidovre IK
F Julie Oksbjerg 02.12.2000 178 73 Odense IK
F Lilli Pearl Friis-Hansen 27.01.2000 163 54 RPI (USA)
F Michelle Weis Hansen 10.04.1997 169 58 University of Maine (USA)
F Josefine Persson 28.03.1994 178 75 Lulå HF (SWE)
F Maria Peters 16.09.1999 168 60 Odense IK
1. Division: Guld sikret i 5. kamp
14. april 2019, 07.52


Hvilken gyser. Når der spilles bedst af 5 kampe - og den står 0-0 efter 2. periode, så kan de fleste godt regne ud at kampen i ishockey kan tippe til hvilken som helst side. Det gjorde den også - OG DEN RIGTIGE...

Et flot kæmpende førstehold sikrede sig det danske mesterskab i 1.  div.  med en 2-1 sejr, hvor Hvidovres mål blev scoret i de allersidste sekunder, og derfor ikke fik afgørende betydning. Dermed blev alle kampe i serien vundet på hjemmebane, ikke så tit man ser det ske.

Kampen var som tidligere nævnt ganske lige, men i starten af 3. periode fik Jonas Veiby endelig hul og bragte dermed hjemmeholdet foran 1-0. Kun 4 minutter senere kunne Marian Petroc score til 2-0 og dermed var kursen lagt mod guldet. 

Kampen blev overværet af 785 tilskuere, som virkelig gav den gas på tribunen og heppede som sjældent set i Gentofte Skøjtehal.  

BREAKING: Ny indkaldelse til årets Generalforsamling
5. april 2019, 07.54

***NB***NB***NB***NB***NB***NB***

Da klubben har modtaget en indsigelse over flytningen af årets generalforsamling, så vælger bestyrelsen efter samråd med advokat, at indkalde på ny - med de ifølge vedtægterne, krævede tre ugers varsel.

Årets generalforsamling afholdes derfor TORSDAG DEN 25. APRIL kl. 18 i den røde bygning/det gamle 'Plan B'
​ Klubbens førstehold spiller DM finale
3. april 2019, 10.57Klubbens 1. Divisions hold er gået hele vejen til finalen, og kommende fredag / lørdag spiller de kamp nummer 2 & 3 i Gentofte Skøjtehal om DM titlen. 

 Modstanderne er (nok som bekendt) Hvidovre, som i løbet af sæsonen måtte trække deres førstehold fra eliteserien, og de stiller af samme årsag med et yderst stærkt team. Gentofte Stars tabte en tæt første kamp i Hvidovre med 4-2, sidste mål i tomt bur - og der er derfor brug for fuld opbakning til drengene.

Kom og støt

Fredag spilles der kl. 19 og lørdag kl. 15 og vi håber og satser på fuld opbakning fra 'lægterne'

- Entre på kr. 50,- for voksne over 18, udløser frit valg mellem en fadøl eller en sodavand. 

Vi håber på en stemning som i de gode elite-dage, med gang i Flæskestegen og de grillede pølser.

Malmø Camp - Uge 31
30. marts 2019, 08.38

Så er det tid til at tilmelde sig årets Malmø Camp i uge 31

Du tilmelder dig her

Jonas Krabbe på U16 landsholdet - tillykke
28. marts 2019, 13.11

Endnu en 'Stjerne' på et ungdomslandshold...

Sådan Krabbe, da DIU i går udtog det kommende U16 landshold, der var Jonas Krabbe at finde i truppen.

Danmarks Ishockey Union har udtaget U16 landsholdet i forbindelse med  seksnationers-turneringen, som spilles fra den 3. til 6. april i Romanshorn, Schweiz.

Følgende spillere er udtaget:

Målmænd: (Klub)

Marcus Bjørn (Lund) Filip Popovic (Herlev)

Backs: (Klub)

Mads Meyer (HIK) Enzo Kornum (HIK) Oliver Hertzberg (HIK) Malte Diedrichsen (VIK) Tobias Harstad (Aab) Anton Stenbakken (FIK) Sebastian Nielbling (RSIK)

Forwards: (Klub)

Andreas Nielsson (Aab) Philip Nolsøe (Aab) Nikolaj Kajgaard (FIK) Victor Sand (EIK) Conras Schmidt (RSIK) Marcus Philmann (RSIK) Malte Kej Nielsen (OIK) Jonas Krabbe (GEN) Nikolaj Kristensen (HIK) Carl Winding (HIK) Anil Özbay (HIK) Tobias Svenson (VIK) Philip Rafnsson (RBK)

Et stort tillykke fra Gentofte Stars, gi' den gas - og held og lykke...

Forrygende start på kvarfinale-serien​​
8. marts 2019, 09.42


 

Med en suveræn 10-1 sejr over kvartfinale modstanderne fra Jutland Vikings torsdag aften i Jylland, blev der lagt en solid grund for en hockey-fest i Gentofte denne weekend.

Kom og støt teamet i deres vej mod semifinalen, i kampen om det danske 1. Div. mesterskab.

Der er gratis adgang i Gentofte Skøjtehal - kiosken er åben, og lørdag spiller de kl. 14 - og søndag kl. 14.15.

Vi håber at se de mange Stars-fan på lægterne

Grand Prix fest i Gentofte Skøjtehal ONSDAG
26. februar 2019, 17.49

Kære alle sammen

 Hvis det skulle være gået nogen's næser forbi, så vandt Leonora fra Gentofte Dansk Melodi Grand Prix 2019 i lørdags. - TA TAAAA....

Det lader vi selvfølgelig ikke gå stille hen.

Men først, 1000 tak til alle jer i denne mail gruppe som der gjorde en stor indsats for at dette arrangement kom op og stå.... Jeg bøjer mig dybt af respekt til Isdísco og det KÆMPE set up det er... WARW, og med det in mente, alligevel være med på en af mine utallige skøre ideér - TAK. 

 INVITATION

På onsdag, d. 27. februar, inviteres I alle sammen til at komme i Skøjtehallen, hvor Gentoftes Borgmester, Hans Toft vil hylde Leonora i HAL 1 kl. 17.30.

 Kom i god tid, og husk flag, så vi rigtig kan hylde hende når hun kommer. - Vi starter sharp 17.30

 Når vi er færdige på isen, vil Leonora være i forhallen, hvor hun deler kruseduller ud til de små af gæsterne - forestiller mig de vil blive glade for at få sådan en 🙂

 Håber rigtig mange af jer kommer og er med.

Stor U9 succes i Sverige
18. februar 2019, 12.10


Gentofte Stars U9 vinder Andreas Lilja Cup i Sverige, og fra teamet har vi modtaget denne fine beretning:

Jubii Vinterferie, så skal der soves længe - det var reaktionen efter en succerig weekend i Sverige, MEN...

Nix, ikke for U9 holdet og deres forældre... der var afgang fra Gentofte ca. kl. 5.30, så vi kunne mødes kl. 7.00 i Landskrona ishall til fælles opvarmning, omklædning og taktikoplæg inden første kamp kl. 8.00.

Dagens program stod på 5 kampe, 4 kampe mod hold fra Sverige og til sidste lokal rivalerne fra Rungsted.

Efter et stort lyd og lysshow kl 8 i hallen, kom vi flyvende fra start mod et fysisk stærkt og meget hårdt spillende hjemmehold Lejonet... Vi vandt kampen 6-0, så var vi i gang.

Næste kamp skulle vi op mod Karlskrona HK 2, de var ligesom Lejonet fysisk større end vores spillere, men vores skøjteløb, pasningsspil og generel puckhåndtering var en klasse over dem,… vi vandt kampen 7-1, igen kom mange spillere på måltavlen og der blev lavet masser af retur mål som trænerteamet elsker 

Efter frokost stod den på Mörrum Gois der ligesom os var ubesejret efter to kampe… Endnu engang var alle børnene 100 % fokuseret og der var aldrig rigtig nogen tvivl om resultatet selvom de havde nogle meget dygtigt spillere på holdet…. Vores presspil virkede fantastisk og det blev krydret med nogle flotte mål.

Næst sidste opgave var Karlskrona HK 1, det viste sig til at blive dagens sværeste opgave, vi var ikke helt så koncentreret som i de første tre kampe, og det blev til en regulær gyser som vi med lodder og trisser hev en 2-1 sejr hjem i næstsidste skift. Vores drenge og ene pige viste alle tilskuere i hallen at de aldrig giver op eller stopper med at kæmpe.

Så var det ”finale” tid mod Rungsted, de kom med 3 sejre og kunne med en sejr i sidste kamp snige sig forbi os og snuppe første pladsen. For bare en for en måned siden til U9 cup i Helsingborg mødte vi Rungsted i finalen, en kamp som vi desværre tabte 4-2.

Så nu skulle vores spillere mentalt og fysisk gøres klar til at spille endnu en ny ”finale”…vi blev i trænerteamet enige om at ungerne skulle ”dopes” inden kampen, så vi sendte Christian(Tristan) og Peter(Mikkel) på chokolade indkøb og opvarmningen bestod i at spise chokolade barer og drikke saftevand og fortælle sjove historier 

Selve kampen var intens, medlevende og spændende som sådan en kamp skal være, men vi var hele tiden et skridt foran Rungsted… vi lukkede af for deres dygtige spillere ved hjælp af vores gode skøjteløb. Efter en tempofyldt start kom vi foran 2-0….og selvom der blev reduceret til 2-1 med 10 min tilbage, blev vi ved med at bevare roen og spille videre som vi havde aftalt inden kampen. 

Rungsted forsøgte helt usædvanligt, i hvert fald på U9 niveau, at bytte målmanden ud med en markspiller i kampens sidste skift, det gav dog ikke den store forskel med denne satsning, men fik de én sidste chance for at reducere men Xavier redede og holdet kunne juble sammen, så blev der festet på isen, omklædningsrummet, tilskuer pladserne og til sidst igen på isen, hvor vi fik vores overrakt en kæmpe guldpokal samt medaljer af den tidligere NHL spiller og Stanley Cup vinder, Andreas Lilja

Tak for en god tur

U9 Trænerteamet

Super fin artikel i Weekendavisen om IsDisco
14. februar 2019, 10.47


https://www.weekendavisen.dk/2...

Forrygende beretning fra U11 Nordic Youth 2019
8. januar 2019, 16.04

Gentofte Stars U11 klar ved Faceoff. Sluttede af med at vinde kampen om 5. pladsen i den store og stærkt besatte  Nordic Youth U11 2019. 


I den foregående uge/weekend deltog Gentofte Stars U11 med et hold på 15 drenge i Nordic Hockey Trophy. Turneringen var besat med 36 hold fra Sverige og Norge, mens vi repræsenterede de danske farver. Det foregik i 6 forskellige byer rundt omkring i ”Färjestad-land”. Den gruppe (F) vi var i, lå i Munkfors. En lille by i skoven med kun 3700 indbyggere (en rigtig ”Bjørneby”). Der blev taget godt imod os og vi blev som altid i Sverige modtaget godt og med orden i tingene og vi boede rigtigt dejligt lige ved siden af hallen.

Trænerne var Frederik Milling og Kristian Just med Rasmus Jacobsen som assistent. Just og Rasmus var i strålende humør over at være tilbage i ungdommens ishockey-minder fra Sverige og det flød i en lind strøm med historier og anekdoter fra d´herrers storhedstid ! Begge er sjældent set lykkeligere, da den ene svenske kulinariske oplevelse efter den anden blev serveret, toppet af en gang typisk svensk pølse-stroganoff. Der var der julelys i øjnene på koryfæerne!

Fredag startede med en gang let (tiltrængt) morgentræning. Herefter spillede vi to kampe om eftermiddagen mod henholdsvis Hanhals Kings og Färjestad BK, der begge endte 5-2 til os efter god holdindsats. Stemningen var høj.

Lørdag startede blidt med en 9-0 sejr over værterne fra Munkfors og så var der dømt ”gruppefinale” efter frokost mod Strömsbro HC. Vi var klar og spillede forrygende og kom foran 3-0, men kunne ikke holde fast og efter en spændende kamp sluttede det hele 3-3. Det betød, at vi skulle vinde med mere end 11 overskydende mål i den sidste puljekamp mod Haninge Anchors for at sikre førstepladsen i gruppen og derved en plads i A-slutspillet. Det virkede uoverkommeligt og ikke realistisk. Miraklet skete og det stakkels hold fra Haninge Anchors blev blæst ud af banen. 14-1 til os!

Søndag stod vi tidligt op, tog afsked med Munkfors og satte kursen mod Nobelhallen i Karlskoga til A-slutspil. Vi ankom til en fantastisk hal og både børn og forældre blev en anelse benovede over det vi så. I kvartfinalen skulle vi møde FOC Farsta, der havde vundet deres gruppe med maksimumpoint og +25 i målscore. Det blev et brag af en kamp! Foran 1-0, bagud 1-2, foran 3-2, 3-3 efter ordinær tid. Virkeligt intens kamp! 5 minutters sudden-death 4 mod 4 uden yderligere scoringer! Det skulle afgøres på straffeslag om hvem der skulle videre i semifinalen! Spændingen var ulidelig! Vi kommer foran 4-3 og 5-4, men efter ekstra straffeslag ender det hele 6-5 til FOC Forsta!!

”Pucken glider ikke altid, den hopper også”

En halv time senere viser drengene hvor meget de er vokset og viste god moral i en 7-1 sejr Hammarö HC om femtepladsen.

På trods af den sure måde at ryge ud på, bakkede drengene hinanden godt op og stod sammen som et hold og vi tog alle fra Karlskoga i højt humør en kæmpe oplevelse rigere.

Vi fik lært og udviklet en masse og det var den største sejr!

Tusind tak til alle for en forrygende fed tur!

'LAF'

Gentofte Stars NYT
24. december 2018, 08.05


Glædelig jul og godt nytår

Tiden for lige at stoppe op - trække vejret og lade julefreden sænke sig, nærmer sig. Det er også tiden hvor vi ser tilbage på første halvdel af en meget travl sæson i Gentofte Stars. Hermed en status samt ikke mindst en nytårshilsen fra bestyrelsen.

Rekruttering

Klubbens fremtid afhænger af at få så stor tilgang som muligt på vores U7 og U9 hold (årgang 2010 og yngre). En af klubbens målsætning er, at vi skal være den mest attraktive danske klub at spille ishockey i. Det vil vi blandt andet gøre ved at:

 • rekruttere nye ishockeyspillere på U7/U9
 • sikre rammer til bedst mulig fastholdelse
 • skabe et godt klubmiljø 
 • udvikle de bedste trænere i Danmark
 • udvikle en solid foreningsledelse
 • udvikle vores faciliteter 
 • sikre en sund økonomi i klubben

Målet er at fastholde flest mulige i sporten længst muligt, og være en af Danmarks største ishockeyklubber, hvor alle hold der spiller om titlen, skal deltage ved DM. 

 

Hermed kan vi bidrage til den generelle medlemsvækst vi oplever i ishockeysporten, og være med til at flytte ishockey fra at være en niche sport, til at være mere udbredt og almindelig kendt. En større bredde skaber samtidig en større talentmasse.   

I året der snart er gået, er vi vokset fra 300 til 330 medlemmer, og det skyldes især en stærk fokuseret rekrutteringsindsats i første halvdel af 2018. Samme væksts har vi desværre ikke oplevet her på det seneste,  så lige nu kunne vi godt bruge flere spillere – især årgang 2010 – 2012.  Vores interne undersøgelse sidste år viste, at langt de fleste børn starter til ishockey, fordi de kender venner eller familie som spiller. Så tag fat i venner og familie og inviterer dem til at komme og prøve ishockey. Det kan de hver lørdag fra kl. 11.00 -12.00 og kom gerne senest kl. 10.30, så vi kan hjælpe med udlån af udstyr og skøjter. KOM FRISK – DER ER PLADS TIL FLERE

Sportslig Status

De seneste mange års fokuserede indsats på at tiltrække og udvikle Danmarks bedste træner-teams, ser ud til at bære frugt. Et godt miks af nye og gamle træner-kræfter er ved at få indkørt nye rutiner, og det ses tydeligt på de mange gode resultater i klubben. ALLE hold som spiller om mesterskaber – 1.div, U20, U17, U15 og U13 ligger i top tre på Sjælland – det er ganske imponerende.

Også de yngre hold U11, U9 og U7 klarer sig ligeledes super flot, så fremtiden ser lys ud. Det bliver spændende at følge holdene til Sjællandsmesterskaberne og forhåbentlig til DM.

I denne sæson har vi tre hold, U12, U14 og U16, som deltager i Skåneturneringer og de klarer sig rigtig godt. U12 og U14 deltager på højeste niveau for deres årgang og U16 deltager i næste niveau og alle 3 hold ligger nummer 1. Deltagelse i Skåneturneringer, på tværs af vores holde, har givet flere af klubbens spillere mulighed for at blive udfordret på højt niveau.

Landsholdspillere

Endnu engang kan vi være stolte og glæde os over at medlemmer fra Gentofte Stars er repræsenteret på ungdomslandsholdene. Vi siger tillykke og ’godt gået’ til: U16 – Johan Wimberley Thomsen, U17 - Christian Wibroe, Peter Lauritzen og Andreas Golbert, og tillykke til Cassandra Repstock-Romme og Nanna Stricker som er udtaget til kvindelandsholdet.

Stor succes men brug for en bredere funderet organisation

Isdisco og skøjteudlejning er en væsentlig indtægtskilde for Gentofte Stars, så derfor sætter vi stor pris på jeres hjælp med dette. Isdisco i Gentofte har i år sprængt alle rammer, og vi har flere gange måtte melde udsolgt. Så TAK til alle som giver en hånd med, at vi kan give dette alkohol frie tilbud til Gentofte og omegns unge. Nogen kalder det for ”Storkøbenhavns største halbal”.  Ligeledes en kæmpe tak for de mange skøjtedbods- og 1 divisions vagter I tager. Alle vagterne er med til at give Gentofte Stars økonomisk styrke til at blive Danmarks mest attraktive ishockeyklub.

Men hvordan fastholder vi så klubbens succes og udvikling? Af Gentofte Stars strategi 2018-2021 fremgår det, at vi ”skal udvikle en solid foreningsledelse” ved at have en ”bæredygtig organisation som er bredt funderet”. Vi er fem bestyrelsesmedlemmer: Lars Hummelmose (U13), Søren Øverup (U15), Camilla Foss (U11 og U15), Rikke Skjøth (U15) og Thomas Juel Thomsen (U17), og for at fastholde og udvikle aktivitetsniveauet er der brug for flere hænder til diverse opgaver – stort som småt.

Camilla har efter mange års god og tro tjeneste ønsket at videregive stafetten med klubbens økonomi. Så har du lyst til at byde ind her, hører vi meget gerne fra dig.

Af øvrige opgaver, som klubben godt kunne bruge hjælp til, kan nævnes:  Holdsport Superbruger, en som kan sikre og vedligeholde klubopdateringer - planlægning og afvikling af Gentofte Stars Camps - hjælp til afvikling af Aktiv Vinter mandag og tirsdag i uge 7 - hjælp til afvikling af Gentofte Stars Camp onsdag, torsdag og fredag i uge 7 - Back-up til kiosk- og automatvedligehold - hjælper til Gentofte Stars klubaktiviteter: årsafslutning, oprydningsdag mv. - Ansvarsvagter til isdisco.

Alle disse opgaver vil naturligvis blive løst i tæt samarbejde med klubbens administrative medarbejder, sportschefen, eller de enkelte trænere som aktiviteten vedrører, så har du lyst til at hjælpe, så tag fat i en fra bestyrelsen.  

Kom og mød bestyrelsen

Alle inviteres til at møde bestyrelsen og sportschefen mandag d. 7. januar kl. 18 – 19 i klublokalet.

Vi vil gerne høre din mening og forslag til stort som småt. Ting som vi kan optimere og gøre bedre i klubben. Mødet har ingen dagsorden, og har du noget på hjertet så kom bare forbi vores åbne bestyrelsesmøde. Vi glæder os til at se så mange som muligt.

Har du en historie eller kampreferat, som I ønsker at dele på klubbens hjemmeside eller FB side, så send det endelig til klubkoordinator Christine Gøller på (Christine@gentoftestars.dk).

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige TUSIND TAK, til alle dem som får dagligdagen til at fungere i Gentofte Stars og en særlig stor tak til alle trænere for deres utrættelige indsats - TAK! Uden Jeres indsats ingen klub.

Til slut vil bestyrelsen ønske alle en velsignet jul og et godt nytår.

HUSK: Kom og støt vores 1.div hold i jagten på DM. Det er god inspiration for alle – børn såvel som forældre!

Også Black Friday hos Skatertown
22. november 2018, 16.41


Kære medlemmer

Den helt store Black Friday nærmer sig. 

HVIS du står og mangler noget, kan der være rigtige gode tilbud at hente. Fra Gentofte Stars sponsor og tætte samarbejdspartner på udstyr, Skatertown i Søborg - har vi modtaget nedenstående:


Isdisco ramt af FAKE NEWS
10. oktober 2018, 21.57

Der er FAKE NEWS i omløb på forskellige sociale medier - og onde tunger påstår at klubben lukker Isdisco.

Dette er NATURLIGVIS falske nyheder, fra nogle personer som vil klubben det ondt.

Det har intet på sig - ISDISCO kører videre på lørdag igen, hvor vi slår dørene op som normalt kl. 18.30 til en sjov aften for mange hundrede begejstrede unge mennesker.

Klubben arbejder på at finde frem til de skylde, som naturligvis vil blive politi anmeldt, så hvis nogle ligger inde med oplysninger der kan føre til opklaringen, hører vi meget gerne fra Jer her i tråden.

Med venlig hilsen 

Bestyrelsen 

Gentofte Stars

KOM OG PRØV I GENTOFTE
26. september 2018, 14.55

KOM TIL GENTOFTE OG PRØV ISHOCKEY 🏒🏒

 Er dit barn 3-8 år så kom forbi Gentofte ishockey klub og prøv 👏
 Søndag den 7. oktober kl. 10.00 - 11.30
 Husk cykelhjelm og varmt tøj
 Vi har resten af udstyret - OG DU LÅNER GRATIS
 Tag meget gerne skolekammerater og børnehave venner med

Spørgsmål? Send en SMS til Lea (holdleder) på 53381590, så ringer hun til dig.

DIU har ansat ny udviklingskonsulent
13. september 2018, 14.26

Et nyt ansigt tiltræder fra på mandag - den 17. september i administrationen hos Danmarks Ishockey Union.

Christina Lissa Benn bliver unionens nye udviklingskonsulent. Her skal hun især have fokus på rekruttering af børn og unge, uddannelsestilbud til DIU's medlemsklubber og den overordnede koordinering og opfølgning på strategiplan 2018-21 som DIU og DIF har indgået aftale om. 

Christina Lissa Benn er uddannet sociolog, og har i de seneste år arbejdet ved Center for Ungdomsstudier med fokus på undersøgelser om børn, unge, idræt og trivsel. 

Det har været med særlig vægt på udviklingsprojektet: "Gode idrætsmiljøer for piger med fokus på praktiske redskaber til at forstå, udfordre og fastholde piger i sport." 

Christina Lissa Benn har sideløbende med sit professionelle arbejdsliv bedrevet frivilligt foreningsarbejde de seneste 10 år, og de seneste tre år har hun arbejdet frivilligt i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund med udvikling af cheerleading.

Christina går straks i gang med forberedelserne til og afholdelse af LØVE-dagen d. 6. oktober 2018. 

- Vi havde et stærkt felt af ansøgere med store styrker, men vi er sikre på at have ramt rigtigt med Christina, der har lige nøjagtig de kompetencer, vi efterspørger. Hun kommer med stor faglighed og kigger på ishockeyen med nye øjne. På den måde får vi et friskt pust ind i organisationen, og vi glæder os virkelig til samarbejdet, siger DIU-direktør Ulrik Larsen.

U17 vandt puljeturnering
12. september 2018, 08.18

Sommerpausen blev brugt til en mindre rokade i spillertruppen, da tre spillere har søgt lykken i jyske klubber – Conrad Ahlberg og Marcus Lind til Vojens, mens Frederik Kanlund har søgt lykken på den jyske hede, Herning. Sidst er Conrad Schmidt vendt tilbage til Rødovre. Alle stærke spillere, der ville indgå i vores tre første kæder.

Modsat har vi taget mod Casper Knudsen og Noa Flygenring fra Hvidovre samt Christopher Møller Nielsen fra Rungsted og Alexander Flecks fra Herlev. Desuden er Nicolaj Voldmester kommet ”hjem” efter en sæson i Rungsted.

I weekenden var vi uden de to målmænd Filip Popovic og Cassandra-Repstock Romme samt vores langtidsskadede back Victor Jacobsen. Træningsresultaterne har ikke ligefrem været noget at juble over, så det var med lettere frygt om røvfuld mod landets stærkeste hold, vi forældre gik puljeturneringen i møde. Der var dog håb om en sejr over Esbjerg, der – på papiret – var puljeturneringens svageste hold.

At vi langt fra var favoritter, kunne man se i den første kamp, da Rødovre havde sparet deres 1. kæde og nærmest mødte op med et U15 hold. Som altid mod Rødovre, spillede vi henholdende og med alt for stor respekt. Men sejren på 2-0 viste et fint billede, efter en halvdårlig kamp spillet i et sløvt tempo uden intensitet.

Men sejren viste sig at give drengene den tiltrængte selvtillid, for det var et helt andet intenst U17 mandskab fra Gentofte resten af turneringen.

Vi var hårdt ramt af kendelser imod os, kombineret med mange dumme udvisninger, så vi i alt fik 92 udvisningsminutter i løbet af fem kampe. Det var ganske simpelt ikke godt nok af vores drenge, hvilket betød, der blev trukket kæmpe veksler på vores første boxplay formation gennem store dele af turneringen.

Men vi spillede alligevel godt. I et højt tempo, til tider med højt presspil, andre gange klogelig defensivt og ofte med gode kombinationer. Jeg synes, vi var et af to mandskaber, der spillede som et hold. Aab var i øvrigt det andet.

Vores drenge løb for hinanden uden puck, men ligeså vigtigt afleverede de til hinanden og spillet blev bedre som kampene skred frem. Vi viste høj moral, bl.a. ved at komme bagud mod Vojens og alligevel vinde 5-4, at komme bagud 0-2 mod Aab, efter en periode i undertal og alligevel vinde 2. periode 3-0 og dermed kampen 3-2. Rigtig flot.

Den flotteste kamp var dog mod ”solo-kongerne” fra Herning, der gang på gang løb ind i ’muren’ i skikkelse af vores stærke defensiv og keeper. 4-0 lød sejrscifrene på i den moralske ’finale’. Selvom Herning brugte meget tid i vores zone, var de fleste afslutninger ”grønne”, fordi vi holdt dem på yderkanten.

Det blev til et nederlag mod Esbjerg, som blev sidst. Denne kamp tabte vi i udvisningsboksen, da vi igen tog nogle rigtig dumme udvisninger. Denne gang i 2. periode, forinden havde vi ellers bragt os foran 3-1 og kørte de stakkels vestjyder ud af isen. I stedet lukkede vi dem ind i kampen og endte med at tabe 4-5, så Esbjerg kunne juble kæmpe stort. Det var faktisk ret fedt at se.

Selvom vi tabte til Esbjerg, vil jeg mene, Hvidovre var sportsligt mere berettiget til pulje A end Esbjerg. 

Ser vi tilbage på puljeturneringen, har vi fire dygtige kæder, vi skal have LANGT FÆRRE udvisninger og så er det super fedt, der er blevet plads til årgang ’04 spillere, der gør det godt og som er ’beskyttet’ af vores generelt store fysik. At alle kæderne gjorde det godt, var det ingen tvivl om, men alligevel skilte 1. kæden sig ud – turneringens i særklasse bedste, som kommer til at gøre en forskel i løbet af sæsonen, hvis niveauet som minimum fastholdes.

Sidst, men ikke mindst… jeg har en fornemmelse af, at Rødovre ikke undervurderes os næste gang, vi spiller mod dem. 

Stillingen:

1)      Gentofte 12 point

2)      Herning 9 point

3)      Rødovre 9 point

4)      Vojens 6 point

5)      Aab 4 point

6)      Esbjerg 4 point 

God sæson

Peter Fugl

Flordia Pro Hockey Camp i efterårsferien
9. september 2018, 14.30

Gus har trænet nogle af de største stjerner i NHL bl.a. Johnathan Huberdeau – Florida Panthers (Rookie of the year 2012-13 NHL), Alexander Barkov - Florida Panthers (Soshi Finnish national team), Nick Bjugstad - Florida Panthers, Alex Galchenyuk - Montreal Canadians, og mange flere... Gus evner OGSÅ at være en motiverende og dygtig træner for børn og unge! Kom og bliv en dygtigere hockeyspiller. Der vil være 2 ispas og 1 off-ice-pas pr. dag

Du kan tilmelde dig her:

http://www.gentoftestars.dk/kl...

Niels Jacobsen 1954 - 2018
20. juli 2018, 07.15


Det er med stor sorg vi har modtaget den triste nyhed, at Gentofte Stars onsdag mistede en af sine helt store personligheder, da Niels ”Silke” Jacobsen gik bort efter længere tids sygdom.

Silke var aktiv i klubben til det allersidste, hvor han i lang tid trodsede sin sygdom og sjældent missede en træning eller kamp for sit Oldboys hold. Silke var på sine ”gamle” dage ikke blandt de hurtigste, men var alligevel ofte en afgørende faktor, hvor han med sin gode teknik og spilforståelse stadig kunne sætte sine langt yngre holdkammerater op til målchancer.   

Han kom til Gentofte/HIK i 70’erne hvor han som spiller på klubbens 1. divisionshold - op til midten af 80’erne, brillerede med sin målfarlighed og gode overblik.

Siden blev det til flere trænergerninger, hvor han var medvirkende til at sende nogle af klubbens største talenter ud i den store verden.

Som person vil vi huske Silke – og savne ham som en stærk leder, et forbillede for både unge og gamle, en god ven og ikke mindst hans lune, jyske gemyt.

Hvil I Fred, kære Silke!

På klubbens, og holdkammaraternes vegne

Michael Schäbetal

Der arbejdes på et stærkt 1. Div. team
8. juni 2018, 15.42

Nu hvor eliten desværre måtte holde en pause - sætter klubben kursen for et stærkt 1. Div. hold som så småt er begyndt at tage for. Flere af de unge talentfulde spillere fra sidste år har valgt at blive og give den en skalle, og i dag kan vi godt løfte sløret - Hebsgaar er tilbage, se mere om denne gode nyhed her: http://www.faceoff.dk/kristian...

Kåringer sæson 2017/2018
7. juni 2018, 23.05

Årets afslutningsfest blev noget af et tilløbsstykke, hvor over 200 glade ishockeybørn og forældre mødte op for at fejre deres kammerater, som i samme forbindelse blev kåret til årets kammerat eller spiller.

Følgende spillere blev kåret for sæsonen 2017/2018:

Årets U7:

Spiller: Daniel Heeris

Kammerat: U7 - Alle spillere

Årets U9:

Spiller hvid: Felix Hartley

Kammerat hvid: Mattis Back

Spiller rød: Teresa Christensen

Kammerat rød: Valdemar August Moestrup Høegh Bergmann

Årets U11:

Spiller 11.1: Silja Rasmussen

Kammerat 11.1: Mads Foss

Spiller 11.2: Nicolai Ebdrup

Kammerat 11.2: Anton Engelund Petersen

Årets U13:

Spiller 13.1: Frederikke Foss

Kammerat 13.1: Nanna Stricker

Spiller 13.2: Augsut Lundsteen

Kammerat 13.2: Mads Scheel Frederiksen

Årets U15:

Spiller 15.1: Oskar Just

Kammerat 15.1: Mingus Prehn Pedersen

Spiller 15.2: Carl-Emil Lopdrup-Hjorth

Kammerat 15.2: Oliver Thorøe

Årets U17:

Spiller: Mads Jørgensen

Kammerat: Kristian Esmark

Årets U20:

Spiller: Peter Lauritzen

Kammerat: Gustav Edwards

Årets 1. Div.:

Spiller: Nicklas Jensen

Kammerat: Johan Eksing

Årets træner: Jan Nielsen

Årets målmand: Mads Jørgensen

Årets fysiske præstation: Oscar Schulze

Årets spiller: Jeppe Klitgård

Årets frivillige leder: Christine "Gøller" Hastrup

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle et stort tillykke med kåringen.

Mvh

Bestyrelsen

Gentofte Stars

Gode tilbud fra Skatertown
24. maj 2018, 16.52

I Skatertown har de lidt rester tilbage af Nexus 1N  Stave, og som medlem af Gentofte Stars har du nu muligheden at købe topstave til sæson starten, med ekstra stor rabat.

Flex 40 og  52    799,-

Flex 60 og 67     699,- 

Log in på www.Hockeyshop.dk

Eller kom til Skatertown på Søborg hovedgade, fra fredag d. 1. juni

Først til møllen……….

Mulighed for Fys/Gymnastik i Hal 1
14. maj 2018, 10.47

Gentofte Sportspark har lagt måtte ud i Hal 1, så det vil være muligt at træne Fys indendørs de kommende uger/måneder.

 Vigtigt

Der er sat skilte op hvor I må træne og med hvad. Det er yderst vigtigt at dette overholdes, da anden adfær vil skade gulvet.

Der SKAL ryddes op efter hver træning, og hvis de enkelte hold ikke kan finde ud af der - så lukker Sportsparken af igen.  Det er ikke tilladt at træne på de hvide flader. Der vil blive sat nogle kegler op med afspærringsbånd. Respekter venligst dette og respekter lukketiderne. J

 - Bruserne i hal 2 er endnu ikke klar. Der skal laves noget såkaldt CTS-styring, og de venter på elektrikeren.

Mvh

Bestyrelsen

Bruserne stadig under reparation
4. maj 2018, 17.33


Det vil ikke være muligt at benytte bruserne i hal 2 før onsdag i næste uge, og vi bliver derfor nød til at henvise til det gamle omklædningsrum nummer 15 på gangen i hal 1. Beklager de ulejlighed som dette måtte medføre.

Mvh

Bestyrelsen

Hvordan fastholder vi de unge i foreningslivet? Deltag i arrangement...
3. maj 2018, 13.56

 

Den 22. maj holder Gentofte Kommune et temamøde omkring fastholdelse af unge i foreningslivet.

 Alle er meget velkomne til at deltage, så spred gerne budskabet i klubben - det er et åbent arrangement

Se pdf her

 

To seje Gentofte piger snuser til landsholdet
2. maj 2018, 06.55


Det er ikke kun på ungdomslandsholdet for drengene at Gentofte spillerne begynder at dukke op i ny og næ - to mega seje piger følger i deres spor.  

U18 kvindelandsholdet afvikler nemlig en 'rookie-samling' i Odense - og her tikkede der invitationer ind forleden til  Frederikke Foss og Nanna Stricker, begge U15. 

Det er jo imponerende flot gået af de to Genner-piger, som i en ganske tidlig alder banker på døren til Landholdet. Her fra klubben skal lyde et meget stort tillykke, samt ikke mindst held og lykke - gi' den gas.

Programmet for samlingen er:

11.00 Mødetid og velkommen 

11.30-13.15 Fystest 

13.15 Frokost 14.45-16.00 

Istræning 17.45-19.15 

Farvel og tak.

Følgende spillere er udtaget til samlingen

Målmænd: Aya Juhl Petersen, Rødovre Caroline Thomsen, Amager Mille Jensen, Odense

Angribere: Alberte Schlie, Esbjerg Emma Aller Mathiesen, Hvidovre Lea Hansen, Odense Madeleine Aalling, Herlev Helena Heide, Hvidovre Sarah Stauning, Silkeborg Katrine Westmark, Frederikshavn Sofia Skriver, Silkeborg Natasja Flarup Holm, Frederikshavn Frederikke Foss, Gentofte Frida Kielstrup, Hvidovre Maria Thor Lauritsen, Silkeborg

Backs: Sille Flygenring, Hvidovre Emily Kristoffersen, Hvidovre Fillippa Enevoldsen, Esbjerg Ida Amelang, Amager Lærke Søndergaard, Aalborg Signe Sørensen, Amager Sofie Skott, Silkeborg Nanna Stricker, Gentofte


Se Canada træne og få en autograf
26. april 2018, 17.28

Kære medlemmer i Gentofte

En unik mulighed...

På vegne af den canadiske ambassadør til Kongeriget Danmark, Emi Furuya, er det mig en stor glæde, at invitere dig og alle spillere i klubben til at overvære det canadiske ishockeylandshold for herrer træne samt efterfølgende mulighed for at møde spillerne og få autografer.

 Arrangementet finder sted:

Lørdag d. 5. maj i Kvik Hockey Arena i Herning fra kl. 15:00 – 17:00, hvor ambassadøren også vil være tilstede.

Programmet er som følger:

Kl. 15:00                               Ankomst for tilskuere til Kvik Arena (mødes i foyer)

Kl. 15:10                               Døre lukkes til hallen

Kl. 15:15 – 16:15                Hockeylandsholdet træner

Kl. 16:30 – 16:45                Mød spillerne og få autograf (mødes i foyer)

Kl. 17:00                               Afslutning af arrangement

Jeg håber, at I vil sprede invitationen i klubberne, og at vi ser rigtig mange af jeres spillere lørdag d. 5. maj. I må meget gerne give mig en melding på mail, om arrangementet er af interesse for jeres klub.

Med venlig hilsen 

Mads Helleberg Dorff Christiansen

Mads Helleberg Dorff Christiansen Senior Political & Public Affairs Advisor /  Conseiller principal en politiques & affaires publiques Embassy of Canada to the Kingdom of Denmark / Ambassade du Canada au Royaume du Danemark Kr. Bernikows Gade 1, DK-1105, Copenhagen K /Copenhague K

Tele: +45 3348 3222 Mob.: +45 2635 3231

mads.christiansen@international.gc.ca

​ Nye folk i Gentofte Stars bestyrelse
23. april 2018, 12.02


Tak for et godt fremmøde til generalforsamlingen hvor der var god debat omkring flere forskellige emner, hvor emnet om forældrehjælp/vagter samt de indsendte forslag trak størst debat. Alle emner som den nye bestyrelse tager til sig og vil forsøge at finde fornuftige løsninger på.

Formand Michael Christensen har af personlige årsager valgt at trække sig og ligeledes havde Mathias Rugholm pga. færdiggørelse af studier valgt at trække sig og blive suppleant. Derfor var det glædeligt at vi kunne byde Thomas Thomsen (U17) og Jesper Hartmann (U13) velkommen som nye bestyrelsesmedlemmer.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig som følger: Formand Lars Hummelmose, næstformand Søren Øverup, kasserer Camilla Foss, samt tre menige medlemmer, Rikke Gaarsdal Skjøth, Thomas Thomsen og Jesper Hartmann.

Lad os benytte lejligheden til at minde Jer om årets afslutningsfest, som er planlagt til fredag den 25. maj, og ikke mindst at minde Jer alle om klubbens Malmø camp, som vi naturligvis igen i år forventer bliver et tilløbsstykke.

Malmö Campen er klubbens opstartsuge for næste sæson, en uge hvor alle får mulighed for at være sammen på isen, samt ikke mindst få en masse oplevelser sammen uden for isen, så de bliver rystet godt sammen inden den nye sæson for alvor starter.

Malmö Campen ER noget helt specielt, og en event at vi som klub kan være rigtig stolte af, vel mødt.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Yes - tilmelding til Malmö Campen 2018
3. april 2018, 11.16Så er den her - tilmeldingen til årets Malmö Camp er åben. Vi glæder os allerede, se vedhæftede:

INVITATION TIL MALMØCAMP 2018.pdf

Generalforsamling - torsdag den 12. april
21. marts 2018, 09.39

Så er indkaldelsen til årets generalforsamling sendt ud, se nedenstående:

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

Medlemmerne i Gentofte Stars indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling.

Generalforsamlingen afholdes på Gentofte Stadion rum 27

Torsdag den 12. APRIL 2018 kl.18.00

Jf. klubbens vedtægter med følgende dagsorden:

 1. Valg af dirigent

 2. Bestyrelsens beretning for den afsluttede sæson

 3. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede årsregnskab

 4. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller medlemmer

 5. Bestyrelsens forelæggelse af budget for det kommende regnskabsår

 6. Fastsættelse af kontingent og administrationsgebyr for for sent indbetalt kontingent i den efterfølgende kontingentperiode

 7. Valg af bestyrelse

 8. valg af 2 revisorer

 9. Valg af en eller to suppleanter til bestyrelsen

 10. Eventuelt


Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden Generalforsamlingen.

Det reviderede regnskab kan rekvireres ved henvendelse til klubben på info@gentoftestars.dk

med kopi til klubbens formand på formand@gentoftestars.dk.

På vegne af Bestyrelsen

Gentofte Stars

Søren Øverup

§ 8 Valg af bestyrelsesmedlemmer: Følgende personer er på valg: Michael Christensen, Rikke Skjødt og Mathias Rugholm – Michael og Rikke ønsker genvalg. Bestyrelsen foreslår genvalg af Michael, Rikke. Mathias Rugholm tilbyder sit kandidatur som suppleant, hvilket bestyrelsen bakker op.

Gentofte, den 19. marts 2018

Bestyrelsen

U13 vinder SM bronze
12. marts 2018, 07.32


 
I den forgangne weekend vandt Gentofte Stars U13 bronze ved SM i Herlev. 

En sejr over Hvidovre var nok til at sikre bronzen efter nederlag til Rødovre og Herlev. 

Kampen mod Hvidovre blev vundet på straffeslag, efter 1-1 i ordinær tid, med et enkelt mål af Gentofte og en stor målmandspræstation, der tog alle tre straffeslag fra Hvidovre.

At nå til en SM bronze var imod alle odds, da holdet startede op i august. Spillere var flyttet og mange var lidt modløse, men holdet fik nye spillere til og andre fik lov at vokse. Der var kun en vej, nemlig vilje og hård træning og ikke mindst godt kammeratskab.

At stå med SM bronze og en direkte billet til DM, havde ingen turde spå om. Det har været en fantastisk rejse for trænere, spillere og holdledere at se disse fantastiske unger udvikle sig så meget på alle fronter, hvor kammeratskab og trivsel har været i højsædet.

Om halvanden uge venter DM i Esbjerg  for truppen og vi ønsker held og lykke, når I skal ud og forsvare Gentofte Stars ære.

​ Hård kamp om to U17 DM-pladser
9. marts 2018, 09.40


De jyske mestre fra Vojens og sjællandsmestrene fra Rødovre er klar til DM for U17, men der skal findes yderligere to hold til U17 DM, der bliver afviklet i Herning den 23.-25. marts.

Seks hold skal kæmpe om de to sidste DM-pladser i denne weekend, hvor Gentofte Stars er vært.

Det er nummer 2, 3 og 4 fra henholdsvis vest- og østrækken, som mødes i en alle mod alle turnering, der starter allerede her til morgen, hvor Stars møder Rungsted kl. 10.

Der er mange U16- og U17 landsholdsspillere på isen, så der forventes et højt niveau, masser af intensitet og gode kampe, for alle hold vil give alt, hvad de har for at kvalificere sig til DM.

Hvilke hold det bliver, er afgjort på søndag kl. 15, når den sidste kamp er spillet.

U15 vinder Sjællandsmesterskabet over Rødovre
8. marts 2018, 15.02


Der var inviteret til mesterskabskamp om Sjælland, da Rødovres U15 drenge besøgte Gentofte Stars onsdag aften. Kampen skulle have været spillet i Hal 1, men et nedbrud i fryseanlægget, var årsagen til at kampen måtte flyttes til træningshallen.

Det så ud til at bekomme hjemmeholdet bedst, for de kom flyvende fra start og pressede et hårdt kæmpende Rødovre mandskab helt i bund. Det blev da også 1-0 efter lige godt 10 minutters spil i en periode hvor vi skulle langt hen før Rødovre overhovedet fik noteret første skud på mål. Men, det gik til gengæld hele vejen, og 1. periode sluttede 1-1.

Forvandlede gæster

Rødovre kom ud som forvandlet til anden periode. De vidste hvad det galt. Gentofte havde nemlig vundet første kamp i Rødovre i sidste uge med 5-2, så hvis ikke Rødovre kunne vinde kampen her, ville mesterskabet gå til hjemmeholdet. Rødovre pressede flot, hvilket resulterede i føringsmålet til 1-2. lige godt 6 minutter ind i anden periode.

I starten af 3. periode var det så hjemmeholdet som viste genvundet styrke, og lignede igen et hold der gerne ville beholde den pokal som stod i tidtagningsboksen og ventede på deres nye ejere. Der var kun spillet 1½ minut, så lå pucken i kassen, og med stillingen 2-2 ville mesterskabet være Gentoftes.

Flot kamp

Spillet bølgede frem og tilbage af to godt skøjtende drengehold, og spillet var faktisk af ganske høj kaliber. En timeout af Rødovre få minutter før slutfløjtet betød målvogteren ud, i sidste desperat forsøg på at tvingen kampen i overtid.

Conrad Schmidt endte med at blive dagens helt, da han sendte pucken i tomt mål, et mål der samtidig betød hattrick af den målfarlige Gentofte spiller.

 U15 Sjællandsmesterskabet blev altså i Gentofte, og det var for øvrigt andet år i træk at træneren Kristian Just kunne føje denne titel til cv'et. 

Er du Gentofte Stars nye Istidskoordinator?
13. december 2017, 07.12

Klubben søger ny Istidskoordinator – kan du hjælpe klubben med denne vigtige post?

Du må påregne en indsats ved computeren på 2-3 timer om ugen, gennem sæsonen, fra august til marts, men der ligger en lidt større opgave i august og september, hvor årskalenderen planlægges, med alle de andre klubber og DIU.

 

Om jobbet og dig

I samarbejde med to af klubbens ansvarlige trænere er din opgave at sikre at iskalenderen bliver løbende ajourført. Istidskoordinatoren skal være god til at arbejde systematisk og have en god kommunikation med mange interessenter fra klubben, DIU, og andre klubbers iskoordinatorer.  Det er i den forbindelse vigtigt for klubben at iskoordinatoren har sin gang i klubben. Det er ligeledes iskoorinatorens rolle at udarbejde plan for afholdelse af træninger og kampe og sørge for ændringer løbende bliver opdateret. 

 

Grundet at opgaven er en af de vigtigste for klubben, kan opgaven blive honoreret på nærmere aftalte vilkår.   

 

Meld venligst tilbage til formand Michael Christensen (mc@finansplan.dk eller på 4060 8141) hvis du overvejer om det er noget for dig. 

 

​ Stars med spiller(e) på U16 landsholdet
12. december 2017, 15.24

U16 landsholdet skal til Norge kommende weekend den 15.-17 december og deltage i en klassisk 4-nationers turnering.

Med i truppen er Stars forward Peter Lauritzen, der til dagligt spiller på klubbens U17 samt U20 hold.

På U17 er han Stars’ topscorer med seks mål og seks assist i løbet af seks kampe, og vi ønsker Peter al mulig held og lykke i Norge.

'Ex-Stars' 

Desuden er Frederik Kanlund udtaget. Frederik har, som de fleste nok er det bekendt, sin ishockeyopdragelse i Gentofte, men skiftede i sommers til svenske Karlskrona, hvor han lige pt spiller U16 Elit, men det er også blevet til enkelte U18 kampe 'hinsidan'. Naturligvis også et stort held og lykke til Frederik.

Hele klubben er mega stolte over Jeres præstation, og vil naturligvis følge Jer i Norge.

Peter Lauritzen, klar til U16 landsholdets tur til Norge

 

Fed video fra Gus Hockey Camp
27. november 2017, 12.19


For 3. år i træk havde vi i efterårsferien besøg fra Gus Dumoulin fra Florida Pro Hockey Camp.

Stort tak til Gus og hans team for deres gode engagement og deres måde at træne børnene på.

Det var en fantastisk uge, børnene havde det sjovt og det er fedt at se deres vilje til hele tiden at forbedre sig.

Nyd lige denne fede video, det bliver vist ikke meget bedre?

Løve Cup - herlig succes for fremtidens Stjerner
10. november 2017, 13.06

Lørdag d. 4. november var U7 vært for Løvecup - turneringen for de allermindste. 

Samtlige 9 sjællandske klubber deltog i turneringen, og knap 150 glade børn fik en fantastisk eftermiddag med masser af gode kampe, sjov på isen, hygge med kammeraterne og medaljer om halsen. 

Der var plads til alle, og dommerne måtte da også indimellem hjælpe til med at få de helt små børn båret ind og ud af isen, når skøjterne ikke helt ville bære dem den rigtige retning.

En herlig lørdag, hvor fremtidens store stjerne hyggede sig

Der skulle naturligvis siges tak for kampen til vennerne fra Rungsted.

Morgentræning
5. oktober 2017, 09.24

Der kører morgentræning hver tirsdag og torsdag fra 6.30. Du kan tilmelde dig her:

http://www.gentoftestars.dk/klub/gentofte-stars-st...

Seje børn spiller ishockey - KOM OG PRØV
2. oktober 2017, 16.01

Lørdag den 7. oktober vil der være et stort arrangement, hvor børn kan låne ægte ishockey udstyr, og samtidig få al den hjælp på isen du har brug for. Alle står klar - det eneste du behøver at medbringe er din cykelhjelm, hvis ikke lige du allerede har en ishockeyhjelm?

Ishockey er en af verdens mest populære vintersportsgrene, og har alt hvad der skal til for at være en super sej sport og gå til.

Tempo - fysik og teknik - hurtighed og gode kammerater, KOM OG PRØV - lørdag den 7. oktober fra kl. 9. til 10.30.

Se mere på vedhæftede plakat.

7_oktober_2017_rekruttering.pdf

​02’ere cup-sejrede i det svenske
2. oktober 2017, 14.11

Klubbens årgang 2002 var til U16 cup i Tibro, der ligger en times kørsel nord for Jönköping.

Cuppen blev spillet lørdag den 30. september, og vores hold, der havde fået assistance af tre spillere fra Rødovre og en fra Rungsted, spillede sig ubesejret gennem turneringen.

En flok små spillere fra Hanhals blev besejret 3-0 efter en skudstatistik på 38-1.

Herefter steg niveauet på isen hos vores modstandere. Norske Lörenskog havde al tænkelig held mod os, da vi spillede 2-2, men herfra så vi os ikke tilbage. Lidköping blev besejret 4-1, efter en kamp, hvor vi viste flot powerplay. Vi scorede på vores tre første af slagsen.

Værterne fra Tibro blev besejret 2-1 foran et talstærkt publikum, men vi var en klasse over hjemmeholdet, så man hørte kun de mange tilskuere, da Tibro scorede.

I finalen skulle vi igen møde Lörenskog, og igen var de så utrolig heldige, men vi var bedre og vandt fortjent 3-2.

Samlet skudstatistik: 147-53

Nu er det hjem til hverdagen, og vi håber, drengene vil tage de mange positive momenter med hjem. Især powerplay, returløb og de hurtige pasninger var en fornøjelse at opleve.

Skal du have nye handsker - så slå til nu
22. september 2017, 10.02

Super tilbud i Skatertown i uge 39. Fra næste uge kan du få handsker 'smidt i nakken' - slå til nu, og opnå super gode priser

U11: Stor hockey weekend i Gentofte
11. september 2017, 11.05

U11.1 og U11.2 i finalerne til hjemmebane-cuppen i Gentofte.

Den 26/27 august var Gentofte U11 vært for en fantastisk weekend med både U11.1 og U11.2 cups.

Begge Gentofte hold spillede godt: Gentofte U11.1 dominerede alle kampe mod de fire modstandere, men desværre gik det ikke så godt i finalen hvor de tabte til Herlev.

Om Søndagen var Gentofte U11.2 holdet også dominerende mod fem hold, bortset fra en svær kamp mod Rødovre.

Det blev også til et møde med Rødovre i finalen, og denne kamp var meget velspillet, da vores børn fightede flot. Der var spænding til sidste sekund, da kampen endte 6-7 i Rødovres favør.

Der var stor hjælp fra mange af forældrene på begge dage, der var godt gang i salget i boden om lørdagen, og om søndagen var der også diverse aktiviteter, som for eksempel Hit the Can, hvilket var en stor success.

Der blev serveret masser af kaffe, spist mange kager, toasts, pølsebrød som vores forældre havde lavet i dagens anledning.

Mads Molbech stod for en lækker frokost for børn og ledere, det fik vi meget ros for!

Tak til alle forældre og børn som var med til at gøre dette til en stor hockey weekend i Gentofte.

Konstituering samt nyt fra bestyrelsen
6. september 2017, 15.05

Bestyrelsen i klubben har afholdt første møde efter Barsballe samt Ferslev i torsdags valgte at gå før tid.

Vi har konstitueret os som følger: Formand Michael Christensen, næstformand Søren Øverup, kasserer Camilla Foss, samt tre menige medlemmer, Rikke Gaarsdal Skjøth, Lars Hummelmose samt Mathias Rugholm.

Der findes rigtig mange opgaver i klubben som skal løses, både på den korte og den lange bane, og med 6 personer i bestyrelsen får vi helt sikkert rigeligt at se til J. Skulle du have lyst til at bidrage, med stort som småt - så hører vi naturligvis gerne fra dig – tá fat i en af ovennævnte.

En af de første ting vi har besluttet, er at kiosken igen kan åbnes af de enkelte hold, i forbindelse med afvikling af holdets hjemmekampe og Cups. Hvert hold (holdlederne) får udleveret adgang til kiosken, som vil blive ’udstyret’ med et basis sortiment, så der kan sælges både, slik mad og drikke – så det sociale og hyggelige samvær dette skaber, bliver genetableret.

I samme anledning kan vi oplyse at der er indkaldt til holdledermøde torsdag den 21. september, hvor yderligere info gives.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Formand Jan Barsballe ønsker at fratræde som formand
5. september 2017, 22.06

Kære alle medlemmer af Gentofte Stars

Det er med stor beklagelse, at vi i går har modtaget Jan Barsballes eget ønske, om at fratræde som formand for vores allesammen ishockey klub

Jan har gennem 10 år knoklet, og uden at sige for meget, skabt Sjællands bedste ishockey klub.

Vi skylder Jan Barsballe en meget stor tak for en fantassk indsats gennem tiderne, hvor det blev til seks år på formandsposten.

Bestyrelsen vil på førstkommende bestyrelsesmøde konstituere sig på ny. Nærmere info følger.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Formands-skifte og ændring af bestyrelsen
1. september 2017, 10.40

Kære alle

Jeg har efter grundige overvejelser besluttet at forlade min post som formand og bestyrelsesmedlem i klubben. Bestyrelsen er samlet set ikke enig om væsentlige forhold for den næste periode og derfor trækker jeg mit mandat pr. 1. september. På samme tid træder Peter Ferslew også ud af bestyrelsen.

Det har været en fornøjelse gennem de sidste 6 år som formand at være med til at få Gentofte Star til samlet set at udvikle sig så markant, senest med medaljer i både amatørklubben og for eliteholdet, vores sportschef som er blevet årets træner og en med en ny klubadministrator ombord til at varetage de mange daglige opgaver. Tidspunktet er inde til at overlade formandsposten til nye kræfter og fortsat udvikling.

Jeg vil ønske hele klubben og dens medlemmer held og lykke fremover. Og så ses vi på tilskuerpladserne til den kommende sæson!

Tak for et fantastisk samarbejde.

De bedste hilsner

Jan Barsballe

Florida Pro Hockey Camp kommer til Gentofte i efterårferien- præmer til de første tilmeldte
28. juni 2017, 15.29

Kære Gentofte Stars U9, U11, U13 og U15

Det er med stor glæde at vi for 3. år i træk kan byde velkommen til Gus Dumoulin og hans team fra Florida Pro Hockey til camp i efterårsferien 16 - 20 oktober (uge 42) - se vedhæftede opslag (tak Kamilla).

Det er skøjte- og tekniktræning på højeste niveau og ALLE giver super gode ratings til Gus og hans team.

De 30 første fra Gentofte Stars som tilmelder sig inden d. 31. juli 2017 får et gavekort på 500 kr. til Skatertown! Så skynd dig at tilmelde dig via vores hjemmside under fanen "Flere".

Der er brug for 4 hjælpere (2 til "de store" og 2 til "de mindre"). Hjælpen består i at sørge for mad og drikke til børn og trænere samt hjælpe de mindste med at "huske tiden" mv. Der er gratis cup til 1 barn pr. voksen hjælper. Giv besked til Lars Hummelmose, hvis du kan give en hånd.

Skynd jer at melde jer til - i næste uge sender jeg indbydelse ud til andre klubber og så bliver campen hurtigt fyldt op!

Vær opmærksom på at der ikke er hjælp til børnene med at få skøjter og udstyr på. Det må I selv stå for eller aftalt det med andre.

hilsen

Bestyrelsen

Se invitationen her: Florida_pro_hockey_camp_2017.pdf

Fantastiske muligheder for eksponering af dit brand
30. maj 2017, 11.01


Bliv en del af Gentofte Stars succes - der findes et utal af muligheder. Foto: Villabyerne


Klubben har brug for hjælp - økonomisk hjælp

Sikke en fantastisk sæson vi har haft i Gentofte Stars, - alle vores ungdomshold udvikler sig over forventning og vi ligger nu i toppen af ungdoms ishockey i Danmark - vores elitehold overraskede hele Danmark ved, at gå hele vejen til finalen.

Sølvmedaljer til Gentofte Stars i Metalligaen blev den helt store positive overraskelse og vi fik i løbet af sæsonen vist hele ishockey Danmark, hvad det betyder når en klub står sammen om sådan et projekt, - det giver respekt.

Når man både skal drive og udvikle en ishockey klub samtidig er der vigtigt, at vi alle hjælper til hvis det er muligt – og det har vi så sandelig gjort – næsten alle har tager frivillige vagter til ifm Isdisco, Metalliga kampe og andre arrangementer i klubben.

Forberedelserne til næste sæson er selvfølgelig gået i gang for længe side, - træner-kabalerne er på plads og sommer træningen kører for fuld damp.

Vi må erkende, at det er forbundet med øget udgifter, at drive vores elitehold i forhold til tidligere sæsoner og derfor har vi brug for, at alle der har mulighed for, at støtte projektet melder ind til mig (jan@barsballe.com) Der er helt sikkert nogle som kunne deltage med et Erhvervsklub sponsorat eller en anden form for sponsorstøtte til holdet, - og det er nu vi har bruge for hjælp til at løfte opgaven.

Det er meget vigtigt for klubben, at vi fortsat støtter op om vores elitehold og sikre, at alle de unge mennesker vi år efter år udvikler til dygtige ishockeyspillere har et sted at sigte efter i deres udvikling – så hjælp eliteholdet hvis du kan.

Der er vedlagt en pdf med de mest almindelige sponsorater, - store som små – men er der andre muligheder eller ønsker hører vi meget gerne fra jer og så finder vi en løsning sammen.

De bedste hilsner

Jan Barsballe

Se de mange forskellige muligheder for at få eksponering af dit brand her

Malmø Camp 2017
28. juni 2017, 15.31

Få en god opstart på sæsonen sammen med dine ishockeykammerater og tilmeld dig årets Malmø Camp i uge 31. Tilmelding sker her på siden under fanebladet 'betalinger'

INVITATION TIL MALMØCAMP 2017.pdf

Gentofte Stars trænerkabale og styrkelse af den sportslige ledelse - opdateret
1. maj 2017, 06.59

Gentofte Stars trænerkabale og styrkelse af den sportslige ledelse

Gentofte Stars har lagt næste års trænerkabale fast, og vi ser frem til en sæson med både kendte og nye ansigter. Næste sæsons trænere ser således ud:

U7: Jeppe Ahlberg og Lars Broksø Holst

U9: Frederik Milling og Kristoffer Gleberg

U11: Jan Nielsen og Chris Hedquist

U13: Bo Lindeneg og Ole Scheffmann

U15: Kristian Just og Rasmus Steengaard

U17 + 1. div. Team: Morten Christensen, René Rübenach, Göran Karlström og Michael Sauffus

Ud over en stærk trænerkabale, styrker Gentofte Stars den sportslige ledelse ved at udnævne Kristian Just til ungdomssportschef for U9-U15 og Morten Christensen til chef for U17/1. div trænerteamet, begge med reference til sportschef Karsten Arvidsen. Det sker for at fastholde og videreudvikle den røde tråd – både for yngre og ældre ungdomsårgange i klubben. Klubben kommer derved til at trække på erfarne og kompetente træneres erfaring, og de bliver synlige i hverdagen.

Ungdomssportschef

Kristian Just kommer med en bred trænererfaring fra årgangene U9-U13, og skal virke som mentor, coach og inspiration for trænerne på disse årgange. Kristians opgave bliver at fastholde og videregive den erfaring han har oparbejdet de seneste 5 år med klubbens røde tråd. Desuden vil Kristian bidrage til, at klubben fortsætter den sportslige udvikling og har ressourcer til at tænke nye træningstiltag ind i klubbens røde tråd.

Elite-team

Morten Christensen kommer med trænererfaring fra U17 og 1. division, og Morten skal binde det nye trænerteam sammen. Morten får et trænerteam, der arbejder sammen for at udvikle den komplette ishockeyspiller, med den enkelte spiller i centrum. Elite-teamet består af følgende personer:

· Göran Karlström – spilforståelse, taktisk forståelse og spil-intelligens

· Morten Christensen – fysisk træning

· Rene Rübenach – konditionstræning og mentaltræning

· Michael Sauffus – coaching under kamp og kamp-analyse

Denne styrkelse betyder, at spillerne trænes af et team på 4 personer, der alle har til opgave at skabe de bedste rammer. Spillerne bliver vænnet til elitebelastning – både fysisk og mentalt – og udvikles fra at være junior- til senior-spiller. Teamet stimulerer spillerne med positiv opmærksomhed under stabile rammer, hvor de får samme retningslinjer på U17, U20 og 1. div. Dette tiltag udføres i samarbejde med sportschefen, der bygger bro til eliteholdet.

Gentofte Stars ønsker med dette tiltag, at bidrage til at spillere fra U17 og opefter trænes af ét team, og ikke har 3-5 forskellige trænere, der træner med forskellige mål og hensigter. Bestyrelsen ser frem til at følge spillernes udvikling under de nye rammer i samarbejde med dygtige og kompetente trænere.

Styrkelsen betyder også, at klubben kan fokusere på at styrke samarbejdet mellem de forskellige hold og trænere, samt udvikle klubbens trænere og røde tråd. Klubbens fokuserede indsats på at udvikle en sund ishockey-kultur har givet gode resultater, og med et fælles U17/1. div trænerteam bringer vi dette arbejde op i de ældste årgange.

Hilsen

Bestyrelsen

​U11 vinder Guld og Sølv i Odense
14. april 2017, 09.03


I weekenden d. 7-9 april blev årets sidste store danske cup afholdt for U11 i Odense, med fem U11.2 hold og otte U11.1 hold. Gentofte Stars stillede to hold uden gengangere, og U11.2 fik guld og U11.1 sølv. Her følger et lille referat fra en flot weekend. U11.2 spillede to kampe fredag aften, den første mod KSF og så en meget sen kamp mod Herlev. I kampen mod KSF havde Gentofte Stars et klart overtag og kampen endte 14-1 til Gentofte. Kl:20:50 (meget sent for en U11 kamp) spillede vi mod Herlev, som har været en af vores stærkeste modstandere hele sæsonen. Gentofte havde et klart overtag; Herlev havde flere gode friløbere og et straffe, men det blev kun til et mål til Herlev og et kampresultat på 3-1 til Gentofte. Lørdag ventede Hvidovre og Odense, og da Hvidovre og Herlev havde spillet tæt kamp om fredagen, forventedes en hård kamp mod Hvidovre. Drengene og pigerne rejste sig i den grad og Hvidovre så aldrig lyset. 8-0 til Gentofte og endda med flere skud på stolpe og overligger. Der var mange gode aktioner i kampen, og der må nævnes Elias coast to coast løb, hvor han i to omgange løb fra eget mål helt op til Hvidovres mål, og lavede mål og skud på overlæggeren. Karen Lilli scorede sit første U11 mål og lavede også assist under kampen. Silja skød med flotte skud fra blå linje, mens Louie som aftalt blokkerede målmandens udsigt. Den anden kamp lørdag var mod Odense og Gentofte styrede kampen fuldstændig og fik en sejr på 11-0. Finalekampen var sikret med fire sejre i fire kampe, og som forventet blev det imod Herlev. Denne kamp blev dog noget anderledes end kampen dagen før. Drengene og pigerne fra Gentofte var meget dominerende og spillede godt og organiseret hockey. Gentofte kom hurtigt på 2-0, men med en brakeaway scoring blev det til 2-1. Sådan stod det i den største del af anden periode, men sejren var aldrig i fare. Kort før tid scorede Gentofte til 3-1 og guldet var dermed sikret. Gentoftes U11.2 hold var det bedst organiserede og taktiske hold af alle. Spillerne kendte deres positioner, løberuter og lod pucken gøre arbejdet for sig. Pucken blev kørt rundt om modstanderen med 5, 6, 7 afleveringer inden der blev skudt på mål. Det samme kan man sige om Gentoftes fortjek. Spillerne var meget kloge og hele tiden med en den tredje mand højt, for ikke at blive fanget dybt i modstanderens zone, samt det meget aggressive fortjek gik op i højere enhed. Flot arbejde U11.2 U11.1 vandt sølv ved cuppen i Odensen. Lørdag/søndag blev det spændende at se om Gentofte 11.1 kunne fortsætte succesen. De lagde ud med at slå KSF 6-1, hvor Alex lavede hat-trick. Derefter ventede Herlev, som blev slået 2-0. Så ventede ’Finalen’ sent lørdag aften mod et stærkt Hvidovre hold med nogle rigtig gode individualister. Kampen var tæt og endte 0-0 og vi måtte ud i straffe. Den vandt vi, idet Bertram ’selvfølgelig’ tog alle Hvidovres forsøg og Noah lagde den iskoldt mellem benene på en rigtig stærk Hvidovre målmand. Søndag morgen skulle vi spille mod et sammensat Engelsk hold Harrington Hounds, som havde vundet deres tre første kampe. Det blev en tæt kamp med mange nærkampe og dermed mange straffe. Men to gode målmænd holdte kampen tæt. Den stod 1-1 langt ind i kampen. Felix fik straffe og afdriblede iskoldt målmanden med ca. to min. tilbage af kampen, og vi vandt 2-1. Derefter ventede Capitals Leeuwarden fra Holland. Bo rystede posen og mange spillede pladser, de aldrig havde spillet før, men alligevel blev den kørt sikkert hjem med 6-1. Så ventede Vojens som vi ’bare’ skulle slå, som ungerne sagde. Men i hockey er der ALDRIG dårlige modstandere og det fik drengene at mærke da de kom bagud 0-2 og det hele så lidt sort ud. Men som vi så ofte har gjort i denne sæson, fik vi os kæmpet tilbage og vandt 3-2. Så lå det hele til os mod Odense, som på papiret er et hold vi skal slå. Men Odense ville det anderledes og slog os 3-2 på nogle rigtig flotte individuelle aktioner, som man bare kan tage hatten af for. Drengene var selvfølgelig skuffede i øjeblikket. Men vi fik snakket om det, og vi kunne gå fra den weekend med hovedet oppe. Set fra en stolt træners øjne har alle bare gjort en super indsats, og der er en rød tråd i hvordan vi vil spille. Hvis man ser de to Gentofte hold spille, er der en sammenhæng i det de gør. Det virker som om vi er de bedst organiserede hold i begge årgange? Modstanderne har ekstremt svært ved at score på os. Vi spiller pucken rundt på en måde, som jeg kun kender et andet hold der gør. Vi arbejder som et hold. INGEN er over holdet og det gør os stærke.
​Stars-spiller på U18-landsholdet
31. marts 2017, 13.54

Oliver Reuter klar til U18-Landsholdet.

Oliver Reuter, som er med i den succesfulde Stars-trup, er udtaget til U18-landsholdet, der skal spille B-VM i Bled, Slovenien.

Reuter, der kan holde 18-års fødselsdag i Slovenien sammen med landsholdskammeraterne, skal spille VM fra den 7. – 13. April.

Klubben ønsker Oliver rigtig meget held og lykke, hvor modstanderne er Ungarn, Frankrig, Norge, Kasakhstan og Tyskland.

​Også DM-bronze til U13
28. marts 2017, 10.05

U13 med en flot DM bronze.

For anden weekend i træk blev der spillet endnu en DM-medalje hjem til Gentofte, da vores U13 fuldendte en resultatmæssig flot sæson i moderklubben Gentofte Stars.

Med en SM-triumf i bagagen var der store forventninger til vores U13-mandskab, men de største forventninger havde spillerne formentlig selv, for spillet var ekstremt nervøst i de to første kampe. Det betød langsommeligt skøjteløb, dårlige pasninger og stort set ingen tacklinger.

Esbjerg i den første kamp var, på papiret, ikke en skræmmende modstander, men vi spillede faktisk værre som kampen skred frem, mens vestjyderne fik en større tro på en overraskelse som kampen skred frem og den mentale forskel gjorde udslaget i den første kamp, som vi tabte 2-3.

Nye dumme pointtab

Havde man troet, at nerverne var rystet af til kamp 2, hvor Rungsted var modstanderen, så tog man fejl. Rungsted, som vi ellers har haft krammet på gennem sæsonen, førte 0-1 efter 1. periode, selvom vi havde vundet skudstatistikken 13-4. Vi var spilstyrende, men Rungsted var giftige i omstillingsspillet. Emmelin havde blandt andet tre redninger på breakaways i 2. periode.

Vi kom bagud 0-2, men midtvejs i 2. periode fandt vi for alvor momentum og spillede os tilbage i kampen. Oliver Thorøe-Hansen scorede blandt andet to mål og sendte os i front med 3-2. Det lignede pludselig en sejr, vi struttede af gejst og knoklede på for at afgøre kampen, men vi kunne ikke komme frem til det afgørende mål og i stedet blev Rungsteds Bjørn Nørskov sendt afsted på en friløber, som han udnyttede til at udligne til 3-3. Der manglede et minut, øv hvor var det ærgerligt.

Da vi efterfølgende tabte kampen på straffeslag, kan man roligt sige, vi havde fået en uventet dårlig start på DM. ”Man må huske, det bare er ishockey,” som materialemand Ruben sagde.
Det kan godt være, vi tabte, men vi fik et vigtigt point, som skulle vise sig at blive nødvendigt i sidste ende for DM-bronzen.

Endelig i gang

Herlev har vi haft det besværligt med gennem hele sæsonen. Kunne vi vende den dårlige DM-start mod Herlev? Ja, heldigvis.

Vi vandt 4-0 (2-0, 2-0) og hele 24-14 i skudstatistikken. Vi var tilbage på rette spor, og kunne komme tilbage i DM-kampen med en god lørdag.

Det blev en god lørdag

Lørdagen blev god, for vi spillede to kampe og vandt dem begge. Den gode dag startede med en kamp mod Aab, men igen skulle vi gruelig meget igennem, før sejren var sikret.

Vi skød, skød og skød på nordjydernes målmand, men vi havde kun scoret et mål, da Aab, i starten af 2. periode, udlignede til 1-1. Det var bare endnu en kold klud i ansigtet under dette DM, men drengene børstede udfordringen af sig og spillede fantastisk i resten af kampen. Helt fortjent scorede vi tre mål på seks minutter, for vi sad fuldstændig på kampen i den fase og vandt 4-1. Vi var for alvor tilbage i DM-kampen.

Ingen lette kampe
Vojens havde ikke haft et godt DM, da vi skulle møde dem, men alligevel skulle vi igennem en ny nervepirrende kamp, for vi startede såmænd med at komme bagud. Ret vildt, når man tænker på, at sønderjyderne kun havde fem skud på mål gennem hele kampen.

Heldigvis udlignede Lukas Scheffmann kort efter, men at gå til pause 1-1 var noget af en bet, da vi i den grad var toneangivende. Oliver og Øverup scorede to hurtige mål i starten af 2. periode og sendte os på sejrskurs. Selvom det forblev 3-1, vi havde utrolig mange skud på mål, så var det vigtigste ikke sejrens størrelse, men tre vigtige point.

Topkampe søndag

Hvilken herlig ishockeydag, hvor to sejre kunne give os både guld, sølv og bronze alt efter de øvrige resultater, for vi manglede at spille mod DM-ubesejrede Rødovre, som vi har et godt tag på, samt de stærke nordjyder fra Frederikshavn, der lå nummer to.

Vi lagde ud mod Rødovre, der helt sikkert ønskede at revanchere sig fra SM-finalen, samt at sikre sig DM-guldet, som de kunne få ved at vinde over os. Men vi gjorde det igen.

Magnus Banke-Eriksen skulle kun bruge 13 sekunder, så førte vi 1-0. Vi spillede noget af det bedste i turneringen, da vi holdt Rødovre fra afslutninger langt hen ad vejen, og da Oliver igen blev målskytte, så førte vi 2-0 og vi havde sejren indenfor rækkevidde.

Men da Rødovre reducerede godt fem minutter før tid, skulle vi lige igennem en ny nervepirrende afslutning, men vi holdt stand og vandt 2-1. Vi var for alvor med i medaljeræset.

Gik ned til sidst

Det var super for holdet, der blev gode erfaringer rigere, da vi skulle spille en afgørende kamp om medaljefordelingerne mod Frederikshavn. Rødovre havde lige vundet over Aab, så de fortjent havde sikret sig DM-guld, så vi skulle spille om DM-sølvet med vendelboerne.

Efter en 1. periode, hvor vi var godt presset, kunne vi skøjte til pause med 1-1. Vi var med i kampen, og troen på en sejr var til stede. Men så fandt frederikshavnerne vej forbi Mathias Just i målet, som måtte kapitulere i 2. periodes første halvdel, da Frederikshavn scorede fire gange og dermed afgjorde kampen.

Surt, men vi kan være stolte over DM-bronzen og at vi, som det eneste hold, havde besejret Danmarksmestrene.

Sidste år blev det til DM sølv i U13, og selv om det er et trin ned ad stien, så er der masser at bygge på, og måske første gang i klubbens historie at et ungdomshold tager en DM medalje to sæsoner i træk?

Vi glæder os til at følge årgang ’04 og ’05s videre færd i klubben.

Slutstillingen blev:

1) Rødovre

2) Frederikshavn

3) Gentofte

4) Esbjerg

5) Rungsted

6) Aalborg

7) Vojens

8) Herlev

Jeg er solgt - en hockey mom fortæller...
27. marts 2017, 14.53

Sikke en weekend - ja endnu en fed weekend i Ishockeyens tegn!

Jeg er en træt HOCKEY MOM her søndag aften på sofaen, efter en hel weekend ishockey turnering - men hvor har det bare været livsgivende, værdiskabende og 100% tidsinvesteringen værd, når jeg lige gør det op på livskvalitets kontoen!

At have et barn der spiller ishockey er tidskrævende - ja meget tidskrævende – tidligt op , sent hjem , tidligt op igen, hænge ud i en kold hal hele dagen med toast, hindbærsnitter, grillpølser og massevis af kaffe.

Vi skal som forældre køre til det ene, køre til det andet, weekend efter weekend

– et logistik helvede for dem med flere børn, som man hører sige: jeg kører lige og kommer tilbage for mit andet barn skal lige til fodbold og mit tredje barn er til fødselsdag eller spiller ishockey et andet sted.
– men det varmer sådan at se forældre som GØR det , som ER DER time efter time, - som kører frem og tilbage og frem og tilbage igen, som kigger efter hinandens børn for at det hele skal gå op. Forældre som gør det: FORDI de elsker deres unger, vil gøre det bedste for deres unger og som derfor pisker rundt som en gal for at det hele spiller

- alt sammen gjort i ren kærlighed for at deres unger skal lykkes og fordi de elsker at se dem smile og grine.

Trænere der guider, støtter, skælder ud, er stolte, er skuffede og tossede – men som alt sammen kommer af at de vil det allerbedste for deres hold og virkelig elsker at se holdet udvikle sig - elsker at se vores unger lykkes.

Forældre der har en mening - ikke har en mening, er pisse irriterende, er glade, er skøre, er forskellige men som altid træder til og gør at det hele hænger sammen omkring holdet og klubben.

Forældre som sidder på sidelinjen og hepper - og som er så meget med i stemningen, at de ikke kan være i deres krop af spænding, udsprunget af det største ønske om at se ungerne lykkes.

Forældre som lever for at se ungernes øjne stråle som funklende stjerner, når de har vundet og de synger af deres lungers fulde kraft : HVEM VAR DET DER VANDT I DAG_- DET VAR DEM FRA GENTOFTE AF…

Vi deler alle glæden ved at se vores skønne unger, som med så stor iver og passion, bruger deres talent, træner deres talent, skaber stærke relationer, griner sammen, fejrer deres sejre sammen græder sammen, kokser lidt her og der i udmattelse sammen, og som sammen samler sig sammen igen til en ny kamp så de sammen vokser sig stærkere og stærkere i livet - kamp for kamp.

Jeg har kun en ting at sige: RESPEKT FOR INDSATSEN ALLE MAND – giv jer selv et ekstra klap på skulderen – det er sgu velfortjent.

Hilsen en Hockey-Mom- der har overgivet sig til sporten. <3

Iris Engelund. U9

Foredragsholder og Erhvervscoach

*Sæt dit talent i spil*

​Første U15 DM-medalje til Stars
21. marts 2017, 12.08

I sidste uge SM-guld til U13, i denne uge DM-bronze til U15. Mange års målrettet ungdomsarbejde begynder at bære frugt i Gentofte Stars. Med tre sejre i fem kampe sikrede vi os DM-bronze for U15 i denne weekend, den 17.-19. marts.

Det så ellers ikke særlig lyst ud, da værterne fra Herning startede med at ’nulle’ os i det første opgør, mens uldjyderne scorede tre gange. De jyske værters sejrscifre var dog i overkanten, men de havde simpelthen alle marginalerne med sig.
Efter 10 minutter var skudstatistikken 10-2 til os, men Herning førte 1-0 på et mål scoret på usædvanlig vis. En back fra Herning sendte et slagskud afsted, pucken ramte – vist nok – et knæ, for pucken blev styret op i luften og sejlede mod mållinjen, mens backerne og målmand Mads Jørgensen kiggede fortvivlet efter pucken, mens boksen råbte, at pucken var på vej mod mål. Desværre var det kun en forward fra Herning, der opdagede det pudsede opspring, så han kunne nemt skubbe pucken i mål, da den endelig ramte isen. 0-1 og de godt 500 tilskuere var godt tilfredse med ønskestarten.

Målet til 2-0 var endnu et slagskud. Denne gang blev pucken sendt ned i plexiglasset bag målet, hvorfra den sprang tilbage, over mål, og ind i ryggen på vores stakkels keeper og lige akkurat over målstregen. Bagud 2-0, uden at være presset, hev luft og tro ud af vores spillere, der så rådvilde ud. Herefter overtog Herning spillet og i 3. periode fortjent afgjorde kampen med målet til 3-0, der også blev slutresultatet.


Bredde og sikker sejr
Så var det tid til at få løftet holdet igen, for nederlaget gav ikke ligefrem opløftet stemning. Men fredagens anden kamp gik bedre, meget bedre. Modstanderne fra Aab kom slet ikke ud til kampen, og vi vandt forholdsvis simpelt, uden at spille godt, 4-0. Der blev også plads til enkelte skift til 4. kæden, blandt andet scorede Kristian Esmark. Det er bare så herligt, at vi kan præstere sådan en bredde til et DM.


Det vildeste drama
Hvidovre, som var hårdt ramt af skader, var næste modstander. Lørdag morgen tog vi Hvidovre på sengen. Efter 10 minutter førte vi 3-0, og vi var totalt dominerende både med hensyn til skud og spil. Det lignede en solid afklapsning.
Men så holdt vores drenge op med at skøjte, og Hvidovre arbejdede sig langsomt ind i kampen, dog uden at blive farlige. Med stillingen 4-1 og der manglede 5 minutter og 17 sekunder, lignede det en stensikker sejr, men så tog pokker ved Hvidovre, der scorede to mål på ni sekunder. For dævlen da også, der kom intensitet i kampen, og lydniveauet steg gevaldigt, og det blev endnu højere, da HVIK udlignede med 1 minut og 16 sekunder igen. Det så sort ud.
Men så rejste drengene sig med ukuelig vilje. Lige fra face-off i midtercirken til pucken lå i Hvidovres mål var der vildskab over vores spillere, som var på is. Efter et mega tungt pres, med syv afslutninger på 40 sekunder, blev Conrad Ahlberg helten, da han scorede til 5-4, da der resterede 28 sekunder. Vi holdt sikkert stand i det sidste halve minut, men sikke et drama. Det var helt vildt.

Tæt kamp mod Rødovre

I vores fjerde kamp tabte vi med 2-3 til Rødovre efter en intens kamp. Nederlaget betød, vi skulle spille om bronze søndag mod Vojens.


Bronzen blev sikret

Vores kære træner ville gerne have en forklaring, efter kampen, på den kontroversielle kendelse. Det fik han ikke, men i stedet fik han en kamps karantæne.

Det var til bronze-kampen mod Vojens. Et point og DM-bronzen kunne tages med hjem til Gentofte. Et nederlag ville sende bronzen til Hvidovre eller Vojens.
Vi spillede virkelig dårligt, vores klart dårligste kamp. Men spændende blev det til sidst, da stillingen var 2-2 og vi blev sendt til 2 minutters afkøling igen og igen, hele 18 udvisningsminutter ramte os, oftest fordi vi ikke skøjtede eller tacklede for hårdt!
Det var så forfærdelig spændende, at det var et DM værdigt, for Vojens pressede på for en 2-3 scoring, men så tog pokker ved Viktor Jakobsen, som skøjtede igennem på højrekanten og til sidste sendte pucken ind på bladet af vores DM-topscorer Patrick Fugl, der sørgede for den forløsende scoring til 3-2 med mindre end tre minutter tilbage.
Til sidst lukkede og slukkede Kanlund kampen med en scoring til 4-2 i tomt mål. Bronzen var hjemme, og stoltheden var enorm hos vores drenge, som havde sikret klubbens første U15 DM-medalje nogensinde.

Ifølge skribentens pålidelige kilde, Kristian Just, fik HIK i 80’erne en sølvmedalje, men det var for U16.

DM-finalen blev vundet af Rødovre med 2-0 over Herning for 336 tilskuere. Dermed blev slutstillingen:
1) Rødovre
2) Herning
3) Gentofte
4) Hvidovre
5) Vojens
6) Aab

I næste weekend skal vores sjællandsmestre fra U13 kæmpe om DM-medaljer i Rødovre. Lykkes det med metal igen, og hvorfor skulle det ikke gøre det, så kan vi konstatere, at vores store ungdomsarbejde for alvor giver sig i udtryk via medaljer.

Kommende årgange til 2017/18
19. marts 2017, 09.50

Kære medlemmer

Da mange af klubbens hold deltager i cups mv. i løbet af april måned, så vil skiftet, oprykning og sammenlægningen af de nye årgange for sæsonen 2017/18, samt eventuelle trænerrokader, ske pr. 1. maj.

Den 1. maj vil spillerne på holdsport blive flyttet til de hold, de skal være på årgangsmæssigt fra næste sæson.

Ændringen får ingen indflydelse på kontingentet for den kommende sæson, som skal være betalt 30. april. Den nye trænerkabale vil blive offentliggjort inden da.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

​Banke bankede U13-SM hjem
12. marts 2017, 19.56

Efter en fantastisk fighter-indsats, stort målmandsspil af Mathias Just og et drøn af et hug, bare seks sekunder før afslutningen af den afgørende 2. periode, af Magnus Banke-Eriksen, så endte den ordinære kamp 1-1 i SM-finalen mellem vores seje U13-spillere og Rødovre.

Bare to minutter forinden havde Rødovre ellers SM-guldet i hænderne, men med Mathias Just ude til fordel for en ekstra markspiller, da der resterede 50 sekunder, fik vi lagt et tungt pres i Rødovres zone, som endte med det forløsende mål, da Banke bankede pucken i mål via overliggeren. ”Klong,” rungede det i hele halen, inden en vild jubel i boksen, hos de mange forældre, og andre Gentofte-medlemmer overdøvede puckens vej ind i målet.

Dermed måtte de to hold ud i en afgørende og nervepirrende straffeslags-konkurrence. Her var Mathias Just suveræn i målet, mens Magnus Banke-Eriksen og Oskar Just fandt vej til nettet på deres forsøg i den anden ende mod Rødovre. Dermed var to straffeslag nok til, at vi kunne løfte SM-trofæet og fejre titlen som Sjællandsmestre.

Forinden havde vi været igennem en intens kamp, som blev overværet af 242 tilskuere, så både kampen på isen og rammerne var en finale værdi.

Vi havde heldet med os i de første 20 minutter, hvor lige vel meget spil foregik i vores zone, men det blev, som skrevet i starten, afværget af vores vildt kæmpende drenge og godt målmandsspil.
Derfor kan vi ønske vores U13 drenge tillykke med sjællandsmesterskabet, som, ifølge pålidelig kilde, skulle være opnået senest i sæsonen 2000-2001. Endelig et mesterskabs-trofæ efter 16 års tørke, det er så flot drenge.

Et jævnbyrdigt SM blev skudt i gang

Det hele startede fredag, hvor vi mødte Herlev. Her var det nærmest omvendt i forhold til dagens finale. Vi pressede og pressede, men godt målmandsspil af Herlevs keeper og en heroisk og fysisk spillende Herlev-defensiv gjorde livet besværligt for vores vævre angribere.
Da det så mest sort ud, nede 0-1 midtvejs i perioden, og vi spillede tre mod fem, pga. to udvisninger, men så tog pokker ved Oskar Just, der skøjtede fra alt og alle, for at sende pucken i mål med baghånden. 1-1, mega forløsning, men vi skulle lige gennem et minut mere med to spillere i undertal. Det klarede vi flot, for Herlev kom ikke frem til et skud på mål.
Med fire minutter tilbage kom den afgørende scoring, da Oliver Thorøe-Hansen styrede pucken i mål, efter slagskud fra Oskar. 2-1 og tre vigtige point var sikret.

I den anden kamp var Rødovre dominerende mod Rungsted, der alligevel fik skabt spænding om kampens resultat, for Rødovre fik først sikret de tre point, da de scorede til 4-2 i tomt mål få sekunder før tid.

Storsejre søndag formiddag

Søndag morgen/formiddag lagde vi godt ud med en sikker 4-0 sejr over Rungsted, det var på baggrund af en solid 2. periode, hvor vi endelig fandt vej til nettet. Målene blev scoret af Alexander Sørensen, som både åbnede og lukkede målscoringerne, samt af Carl Rye Møller og Anton Mortensen. I den anden kamp nedlagde Rødovre naboerne fra Herlev med 7-0.

Inden vores finale blev der spillet bronzekamp mellem Rungsted og Herlev, der også var igennem et sandt drama. Herlev udlignede til 2-2 kort før tid, i øvrigt efter et langt pres gennem flere skift. Alligevel endte Rungsted med at vinde bronze, og tage DM-billetten, da de var stærkest på straffeslagene.

Herlev skal spille om den sidste DM-plads mod KSF.
Dermed endte SM:

1) Gentofte Stars
2) Rødovre
3) Rungsted
4) Herlev
5) KSF
6) Hvidovre
7) Amager
8) Gladsaxe

Ubesejret kunne Gentoftes U13 løfte pokalen efter et drama af en finale mod Rødovre
​Gentofte vært for U13 SM
10. marts 2017, 11.08

I denne weekend, den 10.-12. marts er Gentofte Stars værter for Sjællandsmesterskabet for U13, hvor vi selv er blandt de fire bedste hold, der skal kæmpe om SM-medaljerne.

Der er også et ’placerings-SM’, hvor Hvidovre, Gladsaxe, KSF og Amager kæmper om den eftertragtede femteplads, der giver kvalifikationskamp til DM mod det hold, som bliver nummer fire fra det øverste lag i denne store SM-weekend, hvor alle otte sjællandske klubber vil være repræsenteret i Gentofte.

Grundspillet blev vundet af Rødovre, mens vi blev nummer to, med Herlev og Rungsted på henholdsvis tredje og fjerde pladsen. Rungsted hev sig med i sidste spillerunde, hvor de passerede KSF.

Top 3 holdene besejret hinanden på kryds og tværs, så årets SM er helt åbent, og ser ud til at blive virkelig spændende.

De tre bedste hold kvalificerer sig direkte til DM, mens nummer 4, som allerede skrevet, møder nummer 1 fra det andet SM-spil om den sidste DM-plads.

Vi glæder os til at arrangere SM, og byder alle de øvrige sjællandske klubber, unionen og dommerne velkommen til en herlig ishockey-weekend.

Gentoftes program er:
Fredag kl. 20:25 Gentofte Stars-Herlev (hal 2)
Søndag kl. 09:45 Gentofte Stars-Rungsted (hal 1)
Søndag kl. 15:25 Gentofte Stars-Rødovre (hal 1)

Se det fulde SM program her

U15 klar til DM
9. marts 2017, 13.42

Det blev afgjort onsdag aften, da Gentofte Stars U15 også vandt den anden kamp mod Rungsted i serien ’bedst-af-2-kampe’, som samtidig var kampen om SM-bronze.

Rungsted har gennem sæsonen været en svær modstander, og to gange har ’Dullers tropper’ vundet over os, så der var stor respekt for modstanderen i vores ’Strandvejs-duel’.
Heldigvis gjorde spillerne vores betænkeligheder til skamme, for først vandt vi 4-0 i Rungsted, hvor Ebbehøj gav os en god start, efter en flot styring tæt under mål. Kort før den første pause tog pokker ved Aske, der i høj fart tog pucken med, snoede sig gennem to backer og til sidst sendte pucken op i nettaget med baghånden. En super flot scoring at gå til pause på.

Resten af kampen lagde vi et tungt pres på Rungsted, men havde alligevel stor fokus på defensiven med en super backchecking og tætte markeringer. Det betød, at hjemmeholdet kun fik otte skud mod Mads i målet, selvom vi var hårdt ramt af udvisninger.
Omvendt havde vi 43 skud på mål og mindst 10 kæmpe chancer, hvor vi ikke ramte målet.
Det store overtag i spil og chancer gav bonus midtvejs i kampen, da Peter opsnappede en retur, så han kunne sende pucken i mål til stor forløsning på bænken. En 3-måls føring lunede virkelig.

I den sidste periode blev der lukket af bagude, og da Peter scorede sit andet mål var det kun af kosmetisk betydning, da der manglede mindre end et minut.

Returopgøret
Dagen efter, onsdag, var der returopgør hjemme i Gentofte. Igen fik vi en ønskestart, denne gang med to scoringer i starten af kampen.
Vi fik et tidligt powerplay, og denne gang fik vi lirket Rungsteds stærke defensiv op, da Albert fangede en retur, som han sendte i mål. Næste gang 1. kæden var på is, blafrede nettet igen. Denne gang sendte Fugl et dommedagshug op i modsatte hjørne.

Den hurtige, og måske lidt lette, føring betød, at vores drenge gik lidt ned i kadence, så Rungsted kom bedre med i kampen, og da Dullers tropper reducerede til 2-1 kort ind i 2. periode var der nervøsitet at spore – især hos forældrene.
Men så tog 1. kæden igen fat med to mål i slutningen af 2. periode, først Peter og dernæst Kanlund, så drengene kunne gå ind i omklædningsrummet, hvor der ventede kakao og frugt, samt en komfortabel 4-1 føring af lune sig på.

I den sidste periode scorede vi hurtigt to mål, ved Vladimir og Fugl, så kampen var definitivt afgjort. Resten af kampen blev en ’walk-over’ uden de store chancer eller flotte spil for den sags skyld. Men Aske ville lige sætte sit aftryk på SM-bronze-medaljen, da han sluttede målfesten med at score til 7-1.

Jublen i omklædningsrummet var enorm, det var helt klart en forløsning for drengene at DM-billetten var blevet indløst. Vi spiller DM i Herning den 17.-19. marts med følgende program:
Fredag
Kl. 12:00 Kamp mod Herning
Kl. 16:00 Kamp mod Aalborg

Lørdag
Kl. 09:00 Kamp mod Hvidovre
Kl. 18:00 Kamp mod Rødovre

Søndag
Kl. 09:00 Kamp mod Vojens

Generalforsamling afholdes torsdag d. 30 marts kl. 19
10. marts 2017, 11.03

Generalforsamling d 30 marts 2017.docx

Kom og prøv ishockey - DET ER BÅDE SJOVT OG SEJT
21. februar 2017, 09.44

Er du fra årgang 2009 eller yngre, så kom til Gentofte ishockey hal Søndag d. 5. marts kl. 9.00 - 10.30 og prøv ishockey.

Medbring skater-/cykelhjelm, resten af udstyret kan lånes. DET ER SEJT at spille ishockey.

Ishockey har ALT - Tempo, fysik og teknik og smidighed, og er den mest populære vintersport i verden.

Hvem vil ikke gerne være sej og have det sjovt?

Kom og prøv og vær en del af Gentofte Stars succes!

Se mere på plakaten her: Det er både sjovt og sejt at spille ishockey - kom og prøv, helt gratis

Morgentræningen fortsætter efter vinterferien
10. februar 2017, 13.54

Kære alle

Tirsdags-morgentræningen fortsætter efter vinterferien fra uge 8 til og med uge 13 hver tirsdag kl. 6.30 - 7.20, og første gang bliver den 21. februar.

Det er muligheden for at få ekstra træning fra den øverste hylde - Eliteholdets træner og klubbens sportschef Karsten Arvidsen, vil som sædvanlig stå for træningen.

Før vinterferien var der 18 spillere til morgentræning - vi håber vi bliver endnu flere efter vinterferien.

Få en kanon start på dagen, hvor fokus vil ligge på:

- Power Skating
- Skills træning
- Puck og stok teknik

Prisen for at deltage de 6 tirsdage er 475 kr. Det er kun muligt at tilmelde sig hele perioden. Tilmeldingen foregår med betaling på hjemmesiden under betalinger: gentoftestars.dk/klub/gento...

Når betaling er sket vil man blive lagt på en holdsport side for morgentræning, hvor man så tilmelder sig til træningerne . Det er kun muligt at deltage, hvis der er betalt via hjemmesiden.

Minimum 15 deltagere og maks. 25 deltagere - så skynd jer!

Vel mødt

Bestyrelsen

Oliver Reuter på U18 Landsholdet
3. februar 2017, 11.09

Det er med stor glæde at kunne fortælle, at Oliver Reuter er udtaget til U18 landsholdet.

U18 landsholdet spiller i næste uge en 4-nationers turnering på hjemmebane, og landstræner Martin Struzinski har nu udtaget holdet. Turneringen afholdes i Aalborg fra den 7 februar, og samlingen slutter igen lørdag d 11 februar.

Drengene skal spille 3 kampe mod henholdsvis Letland, Østrig og Norge, og det bliver altså med deltagelse af en af Gentofte Stars unge talenter.

Tillykke til Oliver og held og lykke i Aalborg

Vil du være en del af succesen?
1. februar 2017, 08.18

Billede er fra U9 Cup i Hvidovre, hvor det bestemt også ser ud til de herlige børn har haft en god oplevelse.

U9 Cup vindere i Rødovre

Sidste weekend deltog Gentoftes U9 hold i Rødovres turning for hold i U9 rækken.

Her vidste Gentofte stor moral, spilleglæde og vilje, da holdet gik ubesejret igennem turneringen.

Det var på trods af 5 afbud, grundet årstidens influenzaer, men det holdt ikke de andre tilbage, som alle leverede stærkt spil fra Gentoftes unge drenge og piger.

Alle børnene havde en fantastisk dag, og en stor oplevelse som de sent vil glemme.

​U15.2 Landsmesterskab var en succes
26. januar 2017, 15.06

Det kan vi med sindsro konstatere ud fra de mange rosende erkendelser, som vi i IC Gentofte har modtaget fra størstedelen af de otte gæstende klubber. LM blev vundet af Herning, mens vi selv skøjtede bronzemedaljerne i hus.

Ni hold, inklusiv hos selv, deltog ved U15,2 LM i Gentofte Sportspark, som dannede rammen om et perfekt værtsskab. Med 10 store omklædningsrum i eller tæt på de to isflader tilbyder vi forholdsvis gode omklædningsrum.

Der blev skabt et hyggeligt miljø nær kiosken – både i entré-området, hvor der hele tiden var mange mennesker, der skabte en usædvanlig god ishockeystemning, for det emmede af hockeysnak blandt spændte forældre og børn i 12 til 14-års alderen i mere eller mindre ishockeyudstyr.

Kunstens rum blev brugt til forældreafslapning, hvor de kunne få varmen med og i ishockeyens klublokale var der adgang til trænere, ledere og DIU, mens deltagerne blev bespist i festlokalet – klods op af ishallerne. Og så tilbød vi noget så usædvanligt som et 32-siders LM Magasin, hvor alle holdets trænere blandt andet blev interviewet.

”Alt ligger jo samlet. Det her er ideelt til afholdelse af et LM eller tilsvarende store turneringer,” sagde Henrik ’Duller’ Schultze fra Rungsted, som der blev nikket genkendende til stort set af alle de øvrige gæstende hold, dommerne og DIUs repræsentant Flemming Green.

Kort skrevet fik vi, som klub, ufattelig meget ros i løbet af og i dagene efter LM weekenden. Men det skyldtes ikke kun de fysiske rammer, men også en stor flok engagerede forældre fra U15, som i den grad leverede en fantastisk indsats, uanset om de skulle sidde og fryse i uret, være på non-stop i kiosken, knokle i køkkenet eller være klar til umættelig antal spørgsmål i sekretariatet. Alle var på.

Højt niveau og jævnbyrdigt

Personligt har jeg fulgt dansk ungdoms-ishockey de seneste 15 år, og de seneste 10 år særdeles tæt. Derfor har jeg også set de fleste LM, som har været spillet siden 2011.

Niveauet har altid været svingende, for der har været langt mellem de bedste og de mindst dygtige hold. I år var usædvanligt for alle hold leverede ishockey på et højt niveau – der var ingen dårlige hold.

Spillet var hurtigt, flydende og kamp efter kamp var jævnbyrdig. At jævnbyrdigheden var utrolig blev bevist i sekretariatet, hvor Flemming Green og jeg regnede og regnede på begge puljer frem til sidste puljekamp.

To slutresultater havde været for meget af det gode, for så ville alle fem hold i pulje A slutte på 6 point, mens pulje B var tæt på at ende fuldstændig identisk fra nummer 2 til 4 i den fire hold store gruppe. Sådan endte det lige akkurat ikke, så regnskabet blev noget nemmere efter de sidste kampe var spillet.

Jysk på toppen

Det var et forrygende LM, hvor Hernings mandskab alligevel stak ud, fordi deres bredde viste sig enorm stærk. Det gjorde, at uldjyderne trak fra og kunne trække sig ubesejrede ud af turneringen.

Vi havde selv et godt LM, selvom vi tabte til Vojens, som i den grad forstod at udnytte deres chancer, så vi tabte 3-5 til sønderjyderne, trods klar overvægt i spil og chancer til os. Det nederlag blev ’dyrt’ i længden, fordi Vojens blev nummer to i puljen som vi vandt.

I finalespillet tog man sine indbyrdes opgør med til puljespillet og da Vojens havde besejret os, havde vi 0 point med i finalespillet og Vojens 3, selvom vi vandt puljen. De to øvrige modstandere i finalespillet var Rungsted og de senere vindere fra Herning.

I det, som skulle vise sig at blive kampen om bronze, vandt vi 3-2 efter straffeslag over Rungsted. Vi førte ellers komfortabelt 2-0 og vandt skudstatistikken suverænt, men Rungsted tog fusen på os i slutminuttet med et flot powerplaymål, hvor de spillede 6 mod 4.

Da et voldsomt satsende mandskab fra Vojens, som vist glemte alt om bredde-ishockey i den afgørende kamp, vandt over Rungsted var det hele desværre afgjort, da vi skulle møde Herning.

Det hindrede dog ikke en ’moralsk’ finale, da turneringen blev afsluttet med at Herning og Gentofte mødtes. Herning manglede otte spillere/målmand fra toppen, mens vi var uden syv spiller/målmand. Alligevel foregik ’finalen’ på et utroligt højt niveau med fire kæder i spil på begge mandskaber. Ingen toppede, ingen sprang kæder over og efter en nervøs start flød spillet.

ng kom foran 0-2, men vi fik reduceret til 1-2 og en intens jagt på en udligning blev sat ind, men en stærk keeper og stolperne var i vejen, så Herning holdt stand.

Tager vi U15,2 puljeturneringerne med var det tredje gang, at Herning vandt over os i ’finalen’ med et mål i denne sæson.

Dermed blev det jysk på toppen, da Herning vandt foran Vojens, mens vi blev nummer tre og dermed sikrede de første LM-medaljer til klubben i U15-regi.

Vejen til bronzen blev sikret via sejre over Amar 3-0, Frederikshavn 8-3 og Aab 2-1.

Slutstillingen for hele LM blev:

 1. Herning
 2. Vojens
 3. Gentofte
 4. Rungsted
 5. Frederikshavn
 6. Amar’
 7. Aab
 8. Hvidovre
 9. Esbjerg

Som klub kan vi kun være stolt af at have leveret ishockey-danmark gode rammer.

U8 vinder sølv i Sverige - har du lyst til at være med?
24. januar 2017, 14.57


Gentofte Stars U8 (årgang 2009) spillede Cup i Helsingborg sidste lørdag. De vandt alle fem gruppespils kampe, og lykkedes at nå finalen, hvor det blev til flotte sølvmedaljer. En imponerende indsats på trods af at de kun var 9 spillere, og havde en fantastisk "stand-in" målmand.

Holdet hører til blandt de bedste i Danmark, men de vil gerne have nogle flere holdkammerater, så har du en klassekammerat, din nabo, eller din lillebror, som alle går rundt med en drøm om at spille ishockey, så kom til prøvetræning på søndage kl. 9.20 - 10.30.

Venligst kontakt vores træner inden du kommer til din første træning, så vi kan sørge for at have et sæt låne-udstyr klar:

Ring eller mail til: Jeppe Ahlberg på 2333 7211 - eller mail, jeppeahlberg@gmail.com

På fed Camp i uge 7 - hvad skal du ellers lave?
13. januar 2017, 15.05


Gentofte Stars arrangerer Vinterferie Camp for U9, U11 og U13 fra d. 13-16 februar.

Trænere:

Eliteholdstræner Karsten Arvidsen, U20 landsholdstræner Olaf Eller samt udenlandske spillere fra Gentofte Stars' elite-trup.

Program:

2 x ispas, 1 x fysisk, 1 x video gennemgang og et måltid varmt mad pr. dag. Der vil være fokus på angrebsspil. Spillerne deles op i 2 grupper.

Pris: kun 1.500 kr. Du får det fulde program på plakaten her

Skynd jer at tilmelde jer på Gentofte Stars hjemmeside under betalinger via linket her.

Tilbuddet bliver også sendt til andre klubber.

De bedste ishockey hilsener

Bestyrelsen

Morgentræningen fortsætter i det nye år
21. december 2016, 08.45

Kære medlemmer

Tirsdags morgentræningen fortsætter efter nytår fra uge 1 til og med uge 6 hver tirsdag kl. 6.30 - 7.20. Første gang efter nytår bliver tirsdag den 3. januar. Dette er muligheden for at få lidt ekstra træning fra den øverste hylde- Eliteholdets træner og vores sportschef Karsten Arvidsen.

Få en kanon start på dagen, hvor fokus vil ligge på:

- Power Skating
- Skills træning
- Puck og stok teknik

Prisen for at deltage de 6 tirsdage er 475 kr. Det er kun muligt at tilmelde sig hele perioden. Tilmeldingen foregår med betaling på hjemmesiden under betalinger: gentoftestars.dk

Når betaling er sket vil man blive lagt på en holdsport side for morgentræning, hvor man så tilmelder sig til træningerne . Det er kun muligt at deltage, hvis der er betalt via hjemmesiden.

Minimum 15 deltagere og maks. 25 deltagere - så skynd jer!

Vel mødt

Bestyrelsen

Endnu en finale for U15
29. november 2016, 10.18


U15 havde en forrygende tur til Aalborg, som ud over god stemning og hygge også resulterede i en flot andenplads. Her nydes frokosten på vej hjem. Solen skinner på mere end én måde på klubbens U15.


I alt mødtes 11 hold fra hele landet med deres U15,2 mandskaber, da Aalborg var værter for den anden puljeturnering.

Fra den første puljeturnering var de fem bedst placerede hold i A-puljen, og der var vi placeret i kraft af en samlet 2. plads i Frederikshavn, hvor vi tabte finalen til Herning. Det gentog vi desværre, men det kommer vi tilbage til.

21 spillere og to målmænd drog i samlet flok i bus til Aalborg allerede fredag eftermiddag. Dermed var det kun ni spillere fra truppen, som ikke var med. Fem skulle med U17 til puljeturnering i Frederikshavn, og så havde vi nogle på skadeslisten samt et par afbud.

Vi havde en overnatning i det nordjyske, inden den første kamp lørdag formiddag. Natten på Hotel Scandic blev brugt til andet end at sove, for der blev snakket til alt for sent på nogle af værelserne.

Det kunne vi godt mærke et stykke op ad lørdagen. Flere var kridhvide i ansigterne af træthed, og spillet var tungt og usammenhængende. Alligevel vandt vi 4-3 over Esbjerg - efter straffeslag, da Popovic reddede tre ud af tre forsøg – og Conrad Schmidt havde scoret på sit forsøg. Synd for Lutte der fik sig en ordentlig tur i banden, så en øm ryg holdt ham fra flere kampe i Aalborg.

Pudsigt nok fik vi en advarsel om, at vi var for mange spillere i truppen. Vi måtte kun være 22 og der stod 23 på holdlisten – det må man ikke. Så vi skulle pille en spiller fra, som så blev Jonas Krabbe. Det virkede helt sort, at vi skulle ’straffes’ for en bred trup, når Esbjerg intet fik at vide med deres to kæder og en målmand, når reglerne siger, vi skal stille med tre kæder og to målmænd. Nå, men sådan er der så meget.

Desværre var drengene ikke vågnet i den anden kamp, hvor vi mødte Rungsted, men hev dog en 2-1 sejr hjem, så det blev lige vel spændende til sidst. I begge kampe havde vi dog klart overvægt i både spil og skud på mål, men kønt var det ikke.

Så kom vi længere op af dagen, og drengene virkede tændte til puljefinalen mod Herning. Fugl lagde ud med to hurtige kasser, og så var grundstenene lagt til en flot overbevisende sejr på 5-1. Vores klart bedste kamp i turneringen, da alle fire kæder lagde et tungt pres på jyderne, som kæmpede bare for at få pucken ud af zonen.

Jeg må give lidt ekstra ros til 4. kæden, som spillede forrygende i den her kamp. Jeg tror simpelthen ikke, at andre klubber i Danmark kan mønstre så stærk 4. kæde på U15, som vi kan. ”I kommer jo også med en hel hær af gode spillere,” som Hernings træner Møller sagde og løftede øjenbrynene i respekt, da vi fortalte, der var otte spillere siet fra.

I den sidste kamp skulle vi bruge et point til at komme i finalen, og det lykkes lige akkurat. Egentlig ikke med hiv og sving, for vi pressede hårdt på for at vinde kampen, men værterne kæmpede som vilde for at få kampen ud i straffe, som lykkedes med hiv og sving samt en del dommerhjælp, som var lige på grænsen til at blive pinligt. Nå, men vi endte i straffe, som Aab vandt og nordjyderne fejrede det som en DM-truimf. De var i omklædningsrummet ved siden af os, og der var virkelig fejring på bedste vis. Til sidste måtte jeg lige et smut ind forbi og høre, om de troede, de var i finalen?

”Nej, nej,” sagde deres materialemand, ”vi er bare så stolte over at have vundet over Jer. Det er kæmpe stort for os.”

Endelig var ishockeydagen slut og vi sluttede hele dagen med chips, kakao og pebernødder på hotellet, så der var plads til lidt hygge inden sengetid. Alle fik sovet denne nat, men der skulle rystet lidt pebernøddeknas væk fra en seng, da en af vores altid aktive spillere havde hygget sig med at knuse pebernødder og drysse krummerne ned i dobbelt-sengen på naboværelset ;o)

6:15 stod vi klar på hotellets P-plads. Der skulle løbes fem runder, så kroppen kom i gang. Det var finale-morgen, for Herning ventede klokken 8. Desværre var vi også uden Conrad Schmidt, som havde et ømt haleben, så han ikke kunne skøjte, da han faldt uheldigt i kampen mod Aab. Med Schmidt ude fik Voldmester dobbeltpas – utroligt som han arbejdede og forståeligt, han havde ømme lår om søndagen.

Vi startede virkelig skidt i finalen. Mange dumme fejl i egen zone, usammenhængende spil og alt for lidt løb uden puck. Tidligt i kampen kom vi bagud 0-1 efter et kæmpe fejlpas i egen zone. Dem var der flere af, men Sander reddede os fra at komme yderligere bagud.

I slutningen af perioden fik vi bedre fat og i de sidste 20 minutter besatte vi Hernings zone, men vi må erkende at uskarphed og for lidt aggressivitet foran deres mål kostede os en ellers fortjent sejr i puljeturneringen, for vi var ubetinget det bedste hold, selvom vi kørte på i hver eneste kamp med fire kæder.

Med godt et minut tilbage af finalen hørte jeg træner René råbe: ”Nej, vi topper ikke. 3. kæden – jeres tur.”

I de sidste afgørende sekunder sluttede 4. kæden af, og vi var tæt på lige til sidste sekund, men pucken prellede af på skinnen af Hernings keeper, og Ahlberg manglede lige 2-3 sekunder mere tid, for han kom ellers først på returen. Tiden var dog udløbet.

Nederlaget kunne ikke tage endnu en god puljeturnering fra os, og slet ikke hyggen. Der var super god stemning, og truppen blev rystet endnu mere sammen end den allerede var.

Alle fire puljeturneringerne på U15 niveau har alle været med Gentofte Stars i top 3. Den første U15,1 puljeturnering vandt vi i Hvidovre, så blev U15,2 nummer to i Frederikshavn, mens U15,1 blev nummer tre i Aalborg og så sluttede vi af med denne andenplads i weekenden den 26.-27. november.

Der er noget at bygge på med vores 32 mand store trup, som hele tiden bevæger sig i den rigtige retning uanset spillerens niveau.

Peter Fugl Jensen
Holdleder, U15

U15 har arbejdet hårdt med den fysiske træning, her fra en boksetræning tidligere på året.

Stars dag søndag den 11. December
24. november 2016, 07.23

Årets stars dag bliver søndag d. 11 december. Kom i hallen og spil en masse ishockey på tværs af holdene

Starsdag.pdf

SWETECH Hockey kommer til Gentofte Stars
21. november 2016, 08.53

Den anderkendte svenske træner Dag ”Dagge” Wenström, SWETECH Hockey kommer til Gentofte Stars d. 10 og 17 december 2016 fra kl. 19.00 – 21.15 og tilbyder skøjtetekniktræning til vores ungdomsspillere fra U11 og op. Der er mange spillere i Gentofte, som har deltaget i Dagge’s træninger og camps og alle giver ham absolut topkarakter.

Pris for deltagelse er 175 kr. pr. gang og tilmelding sker på Gentofte Stars hjemmeside og skal ske senest d. 30. november via dette link på klubbens hjemme side her. Man betaler separat for hver deltagelse.

Der kan max være 25 deltagere, og vi kører efter ”først til mølle” princippet. Er der ikke mindst 15 tilmeldte spillere pr. 30. november aflyses det.

Vi håber I vil bakke op om dette gode initiativ, så vi forhåbentlig kan tilbyde flere træninger med Dagge efter nytår.

Bedste ishockeyhilsener

Bestyrelsen

Morgentræningen igang - du kan nå det endnu
15. november 2016, 11.01

12 morgenfriske børn er startet på morgentræning om tirsdagen, og du har stadig chancen for at være med frem mod Jul.

De næste fem gange for 400 kr. med start d. 22. november kl. 6.30 - 7.20.

Tilmelding bliver først til mølle - der er maks. 20 pladser.

Få en kanon start på dagen, hvor fokus vil ligge på:

- Power Skating
- Skills træning
- Puck og stok teknik

Træner er Karsten Arvidsen.

Træningen gør en forskel som tydeligt kan ses på spillernes skøjteløb – og feedback er, at dem som deltager, faktisk er mere friske i skolen efter morgentræning - og ikke mere trætte, som nogen måske tror!

Prisen for at deltage hver tirsdag frem til jul er som tidligere nævnt 400 kr. Det er kun muligt at tilmelde sig hele perioden. Tilmelding foregår med betaling på klubbens hjemmeside, benyt linket direkte her: http://gentoftestars.dk/klub/gentofte-stars-stjern...

Når betaling er registreret, vil man få adgang til holdsport for morgentræning, hvor man så tilmelder sig de enkelte dage.

Det er kun muligt at deltage, hvis der er betalt via hjemmesiden.

Vel mødt

Bestyrelsen

Gentofte Stars U10 vinder svensk cup
15. november 2016, 10.13

Flot Cup- sejr til U10

Første søndag i november vandt Gentofte Stars U10 en cup i Landskrona efter 4 sejre over svenske hold.

Finalen blev sikret med sikre sejre over Rögle og Trelleborg samt en saml 1-0 sejr over Frosta.

Gentofte Stars mødte Åstorp i finalen, som lige så sikkert havde vundet deres pulje. Det blev en tæt kamp, hvor Gentofte lagde klart bedst ud med gode afleveringer og alle holdt deres positioner. Det gav en hurtig 1-0 føring. Men ret hurtig fik Åstorp udlignet på en enkeltmands præstation og Gentofte begyndte for første gang at spille lidt nervøs, men manhavde fortsat de fleste chancer.

Kampen endte 1-1 i ordinær spilletid! Gentofte Stars afgjorde kampen kort ind i overtiden, og hermed kunne Gentoftes U10 hold tage pokalen med hjem.

Gentofte havde gennem hele turneringen det absolut bedste sammenspil og U10 dygtige træner Ágúst Ásgrímsson og Chris Hedquist formåede at få holdet til at holde koncentration hele turneringen igennem.

Et stort tillykke med sejren.

Stegt flæsk i klublokalet hver onsdag
15. november 2016, 10.16

Fra onsdag d. 9/11 er der mulighed for fællesspisning i klublokalet efter træning. Der bliver serveret stegt flæsk med persillesovs. Så kom og spis med holdet efter træning. Pris 29 kr. for børn under 12 år og 49 kr. for voksne og børn over 12 år Stars_aftensmad.pdf

Unge Stjerner vinder egen Cup
1. oktober 2016, 16.21

Coach Jan Nielsen giver gode råd med på vejen, her i pausen mellem to perioder.


Ubesejret, det var hvad de to Stars U9 hold præsterede sidste weekend hvor der blev hold cup, med deltagelse af Rungsted, KSF, Hvidovre og Rødovre. Ganske imponerende resultat af de unge stjerne, som kun måtte sætte point til i én enkelt kamp mod de evige rivaler fra Rødovre, som sluttede uafgjort.

Som den skarpe læser allerede har opdaget, ja så deltog Gentofte Stars U9 med hele to hold, og i det hele taget oplever vi en herlig trænings-indsats på samtlige årgange, hvilket begynder at vise resultater. De fleste af vores ungdomshold blander sig i topstriden, når der spilles cups. En fantastisk udvikling for klubben.

Husk, det er søndag den 2. oktober hvor nye Stjerneskud kan forsøge sig på isen. Her vil der være mulighed for at låne udstyr, ligesom der vil blive serveret saftevand og mon ikke der er en kop kaffe til far og mor.

Den flotte resultat gik heller ikke forbi redaktionen på Villabyerne, som har skrevet super flot om vores kommende Stjerner. Læs mere her: http://www.e-pages.dk/villabyerne/1145/html5/1/

Dommerkursus
15. november 2016, 10.19

Onsdag den 5. oktober kl. 18-21 afholdes der grund dommerkursus. Kurset er for alle dem der har lyst til at uddanne sig til dommer.

For at blive dommer skal du være U15 spiller eller ældre. Kurset er også for forældre der har lyst til at tage dommerkursus eller bare gerne vil høre mere om reglerne. Kurset afholdes i klubrummet. Medbring selv mad og drikke!

I weekenden efter dommerkurset er der Løvecup (U7) fra kl. 14-18. Her håber jeg, at alle dommerne fra kurset kan være dommer den dag. Antallet af kampe til hver ny dommer afhænger af, hvor mange der melder sig. Jeg kommer og starter kurset op og har der brug for en tilbagemelding på, hvem der kan søndag. Som dommer skal man selv anskaffe en dommerfløjte, så hvis du ikke allerede har en skal du købe en inden du skal være dommer første gang.

Jeg vil gerne vide, hvor mange der deltager på kurset, så meld dig til på aktiviteten på U15 Holdsport eller skriv til mig på: s.rye.moller@gmail.com

​Vil du prøve at spille ishockey?
21. september 2016, 12.30

Rekrutteringsdag 2 oktober final.docx

Søndag d. 2. oktober kl. 9.00 - 11.00 kan alle årgang 2008 - 2012 komme til Gentofte Skøjtehal og prøve hvordan det er at spille ishockey i Gentofte Stars med fuld ishockey udstyr på, som børnene kan låne.

Der er også kage og saftevand til alle børn samt kaffe til forældre.

Del det gode budskab til jeres netværk via Facebook mv.

Lady Stars 1 lukkes
15. november 2016, 10.21

Kære alle

Klubbens damehold, Lady Stars 1, må desværre lukke på grund af manglende spillermateriale. Det har været 5 gode år med damehockey på højeste niveau, men i denne sæson var det ikke muligt at skabe et hold.

På trods af hårdt arbejde fra trænere, holdledere og spillere lykkedes det ikke. Skulle muligheden vise sig igen, er klubben klar til at oprette holdet igen.

Klubben har fortsat et Lady Stars 2, der træner en gang ugentligt.

Hilsen Bestyrelsen

U15 viser lovende takter
30. august 2016, 22.53


Ved weekendens puljeturnering vandt U15 finalen over Hvidovre.

De seks deltagende DM-hold fra U15 Danmarksmesterskaberne fra sidste sæson skulle mødes i en puljeturnering i Hvidovre arrangeret af DIU.

Desværre havde Rødovre booket sig ind til en cup i Stockholm allerede i maj måned, og da DIU rykkede puljeturneringen en uge frem sammenholdt med den ’normale’ weekend for puljeturneringen, så blev det til et afbud fra de forsvarende Danmarksmestre.

Dermed skulle vores drenge op mod Hvidovre, Vojens, Herning og Aab. Turneringen var strikket sådan sammen, at nummer 1 og 2 i puljen skulle mødes i en finale, som vi hurtigt kvalificerede os til via sikre sejre.

Først blev Hvidovre besejret 5-2, efter en rigtig flot kamp af drengene, for Hvidovre har et stærkt mandskab. Dernæst mødte vi ’de store drenge’ fra Vojens, som vores spillere vist troede var en smal sag, for de tog meget let på opgaven. Vi skøjtede slet ikke, som vi plejer, vores forechecking var uden intensitet og vores backchecking stort set ikke eksisterende, hvilket turneringens positive overraskelse udnyttede flot. Vi endte dog med at vinde 5-4, efter en afgørende scoring 20 sekunder før tid.

Til aftenens sidste kamp var vi tilbage i vanlig stil. Herning blev mast tilbage, og kun storspil i målet af jydernes målmand Thor Baden hindrede en afklapsning. Eller som træner René sagde: ”Vi skød ham god.”
Skudstatistikken sagde 33-8 til os, og vi vandt 4-1. Finalenpladsen var sikret, for vi var bedre indbyrdes med Hvidovre, og de øvrige hold besejrede hinanden på tværs.

Derfor var den sidste kamp mod Aab uden pointmæssig betydning, og vi sendte fire spillere op til U17 træningskamp. Alligevel var vi overbevisende mod nordjyderne, og vores sejr på 3-0 var fuldt fortjent, selvom vores to målmænd stod godt. Skudstatistikken var 24-17 i vores favør.

Så ventede finalen. Desværre havde vi en skade og et afbud til finalen, så vi ikke kunne stille fire fulde kæder, så vores center-spillere gik i turnus. Hvidovre fik en forrygende start, og vi så ud til at få det svært mod Hvidovre, som havde spillet sig op i løbet af turneringen.

Vi kom yderligere bagud, men kort før pausen fik 4. kæden reduceret til 1-2. Dermed ventede en spændingsmættet 2. periode, som fik de helt store hyl frem hos mødre, og dybe nøøøj-brøl frem hos fædrene. Det var en super finale med alt, hvad hjertet kan begære. Vores turneringstopscorer Frederik Kanlund fik udlignet til 2-2 midtvejs i perioden og da vi sad godt på kampen, mens Hvidovre var farlige i omstillingerne, så var kampen helt åben. Men der kom ikke flere mål og på straffe var vi køligst. Vores U15 havde vundet puljeturneringen og fik en drømmestart på sæsonen.

At vi vandt var naturligvis rart, men det var mere måden, vi vandt på, som lunede i lederstaben. Vi spillede turneringen igennem med fire kæder, toppede på intet tidspunkt (heller ikke i box- og powerplay) og vi fik tre målmænd i spil, som alle gjorde det godt.
I finalen fik Hvidovres 3. kæde et skift i 2. periode, og vores dygtige modstander toppede tydeligvis gennem perioden, mens vi bare kørte korte skifte 1-2-3-4 kampen igennem. Det er altså en helt utrolig dejlig måde at vinde på og træner René Rübenach fortsætter ufortrødent sin udvikling af alle spillere dybt ned i truppen.

I omklædningsrummet var humøret naturligvis højt, alle var glade for alle havde haft deres store andel af turneringssejren.

Florida Pro Hockey Camp i uge 42
15. november 2016, 11.08

Gentofte stars præsenter Florida Pro hockey Camp 19-23 oktober. Tilmelding og betaling foretages under menupunkt "Camps" og "Ny spiller"

Floridia Pro Hockey Camp.pdf

Gentofte Stars ansætter Olaf Eller
4. august 2016, 15.09

Kære medlemmer

Det er en stor glæde, at kunne fortælle, at klubben har lavet aftale med Olaf Eller som sportslig konsulent.

Olaf kommer til klubben med en stor erfaring fra at udvikle dansk ishockey og ishockeyspillere gennem en mangeårig indsats. Olaf vigtigste opgave bliver sammen med sportsschef Karsten Arvidsen at fortsætte den sportslige udvikling af Gentofte Stars. Olaf vil i princippet bidrage med sin erfaring på alle klubbens hold, men hans fokus kommer til at ligge på de ældste årgange.

Behovet for at styrke klubben med flere sportslige kompetencer kommer som resultat af en mangeårig, dedikeret og succesfuld indsats af Karsten Arivdsen og alle vores ungdomstrænere. De har medvirket til en udvikling og fastholdelse af dygtige ishockeyspillere, der er ved at nå de ældste årgange.

Olaf får også til opgave at udvikle klubbens tilbud af camps og special-events, og Olaf vil allerede i den kommende sæson sætte sit aftryk.

Det er tidligere annonceret, at Olaf Eller også hjælper eliteholdet som assistenttræner. Klubbens bestyrelse ser det som en styrke, at Olaf bidrager til udviklingen i både amatørklubben og eliteholdet. da det giver et løft for hele ishockeyniveauet (U7- til elite-niveau)i Gentofte Stars.

Vi ser frem til at trække på Olaf' rutine og kompetencer og sammen fortsætte klubbens udvikling.

Bestyrelsen håber I vil hjælpe med at ønske Olaf velkommen til klubben.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

|