Klubnyheder

Stor U9 succes i Sverige

18. februar 2019, 12.10


Gentofte Stars U9 vinder Andreas Lilja Cup i Sverige, og fra teamet har vi modtaget denne fine beretning:

Jubii Vinterferie, så skal der soves længe - det var reaktionen efter en succerig weekend i Sverige, MEN...

Nix, ikke for U9 holdet og deres forældre... der var afgang fra Gentofte ca. kl. 5.30, så vi kunne mødes kl. 7.00 i Landskrona ishall til fælles opvarmning, omklædning og taktikoplæg inden første kamp kl. 8.00.

Dagens program stod på 5 kampe, 4 kampe mod hold fra Sverige og til sidste lokal rivalerne fra Rungsted.

Efter et stort lyd og lysshow kl 8 i hallen, kom vi flyvende fra start mod et fysisk stærkt og meget hårdt spillende hjemmehold Lejonet... Vi vandt kampen 6-0, så var vi i gang.

Næste kamp skulle vi op mod Karlskrona HK 2, de var ligesom Lejonet fysisk større end vores spillere, men vores skøjteløb, pasningsspil og generel puckhåndtering var en klasse over dem,… vi vandt kampen 7-1, igen kom mange spillere på måltavlen og der blev lavet masser af retur mål som trænerteamet elsker 

Efter frokost stod den på Mörrum Gois der ligesom os var ubesejret efter to kampe… Endnu engang var alle børnene 100 % fokuseret og der var aldrig rigtig nogen tvivl om resultatet selvom de havde nogle meget dygtigt spillere på holdet…. Vores presspil virkede fantastisk og det blev krydret med nogle flotte mål.

Næst sidste opgave var Karlskrona HK 1, det viste sig til at blive dagens sværeste opgave, vi var ikke helt så koncentreret som i de første tre kampe, og det blev til en regulær gyser som vi med lodder og trisser hev en 2-1 sejr hjem i næstsidste skift. Vores drenge og ene pige viste alle tilskuere i hallen at de aldrig giver op eller stopper med at kæmpe.

Så var det ”finale” tid mod Rungsted, de kom med 3 sejre og kunne med en sejr i sidste kamp snige sig forbi os og snuppe første pladsen. For bare en for en måned siden til U9 cup i Helsingborg mødte vi Rungsted i finalen, en kamp som vi desværre tabte 4-2.

Så nu skulle vores spillere mentalt og fysisk gøres klar til at spille endnu en ny ”finale”…vi blev i trænerteamet enige om at ungerne skulle ”dopes” inden kampen, så vi sendte Christian(Tristan) og Peter(Mikkel) på chokolade indkøb og opvarmningen bestod i at spise chokolade barer og drikke saftevand og fortælle sjove historier 

Selve kampen var intens, medlevende og spændende som sådan en kamp skal være, men vi var hele tiden et skridt foran Rungsted… vi lukkede af for deres dygtige spillere ved hjælp af vores gode skøjteløb. Efter en tempofyldt start kom vi foran 2-0….og selvom der blev reduceret til 2-1 med 10 min tilbage, blev vi ved med at bevare roen og spille videre som vi havde aftalt inden kampen. 

Rungsted forsøgte helt usædvanligt, i hvert fald på U9 niveau, at bytte målmanden ud med en markspiller i kampens sidste skift, det gav dog ikke den store forskel med denne satsning, men fik de én sidste chance for at reducere men Xavier redede og holdet kunne juble sammen, så blev der festet på isen, omklædningsrummet, tilskuer pladserne og til sidst igen på isen, hvor vi fik vores overrakt en kæmpe guldpokal samt medaljer af den tidligere NHL spiller og Stanley Cup vinder, Andreas Lilja

Tak for en god tur

U9 Trænerteamet

Klubnyheder